Ahoj holky, je možné, aby mi malá zvracela po jedné konkrétní kaši?? ( hami merunková ) Dala jsem jí ji v cca 18:30 a ve 20:30 nakojila a šíleně se pozvracela!!! Včera to samé. předevčírem měla jinou a krmení bylo stejné a nic. Do ted jsem krmila kaší před spaním a z lahvičky. Asi před dvěma týdny jsem jí takhle dala kaši v těch 20:30 A pozvracela se po položení do postýlky, ale touž zpětně nevím jestli to byla taky tahle kaše, ale nejspíš....
@delapa Dnes jsem se radila s laktační poradkyní a ta mi řekla, že to bude pravděpodobně reakce nějaké složky s MM - to je teda síla, to by mě nenapdalo...
@dlabinecka no tak to teda ani mně ne! 😕 No tak hlavně že víš že to dělá tahle kaše a už se jí vyhneš... Koukám máme stejně starý děti, nám bude na Štěpána 7 měs. 🙂 Papa! Ať se daří!
@delapa tak to máme uplně stejně starý dítka!!! Jsme 25.5. ve 23.07 🙂 Je to síla, byla jsem pěkně vyděšená!!! Člověk by řekl, že ty značky by měly být v podstatě všechny stejné, že...
@dlabinecka jéé my jsme 26.5. v půl 9 ráno. 🙂 S tou kaší - zrovna hami, meruňka - to přeci není alergenní... nebo by nemělo být. ☹ Mně pro změnu malej kaše nechce vůbec. A nevím, jak ho na ně nasměrovat... Zatim je furt na mlíku, akorát že máme doma pořád plno dětí (hlídám ještě známejm) a malej stihl už ochutnat housku 😝 i palačinku!! 😝 Děti ji nechali v dohledu, on už leze a stoupá si a vyrazil na to. 😠 Naštěstí ok, ale jak plakal, když jsem mu to rvala z papulky!! Holt první mimi jsme si hlídali a další už se jenom povezou s davem. 🙂
@delapa Už leze a stoupá si???? Fakt? tak to je teda hooodně šikovnej. Elí bude asi nevždy ležící mimčo 😀 Akorát se teda koulí jak divá, dokoulí se po celém bytě 🙂 A nechce kaše? to je zvláštní, pokud vím, tak se po nich děti většinou můžou utlouct. Elí dneska měla banánovou - svou oblíbenou a řádně mi vynadala, když jsem se zakecala s manželem a zpozdila lžičku 🙂 A to nemáte ještě ani zeleninku?
Na tu kaši by to snad neměla být vysloveně alergie, ale prostě Elišce nesedí kombinace nějaké složky v té kaši a mateřského mléka. Je od 4 měsíců, takže by měla být de lux, ale očividně není....
@dlabinecka mrkvičku už papá, ale kaše nechce... furt by se nejraději jenom kojil a přitom na tom do teď závislej vůbec nebyl! A jinak fakt si leze a stoupá a zkouší ukračovat, ale my jsme nošenci šátkoví a ti jsou fyz. zdatnější. 😉
A po kaši nemá malá bolení bříška? Někdy se jim hůř tráví... Zkusili jsme banánovou, malinovou, lesní ovoce (či co to bylo), jediný co bral byla nemléčné a s mým mlíkem... jinak jako vezme si, ale jen malinko. Spíš nás tím jenom poprská.
@delapa hmmm, to je zvláštní... Elí to chutná a s bříškem jí to nic neděla... ona na to teda nikdy netrpěla.
My jsme taky šátkovci, Elí odmítala v čemkoliv jiném být 🙂 Ale taky látkujeme, tak to možná trochu brzdí, ale mě to ani neva, jsem ráda, že leží, tam kde leží 😀 Každý mimčo je holt original 🙂
@dlabinecka jojo my taky látkujeme. 🙂 Ale děsně se v tom vztekal, až jsme přešli na popolini AIO, ty nejsou tak objemný, tak je bere na milost. 🙂
Včera opět starší synek nechal rohlík s máslem v dohledu mladšího, já fénovala vlasy takže neslyšela, manžel je měl na starost ale místo toho ujídal tajně maso v kuchyni - objevili jsme ho až jak si cpe rohlík do pusy. Takže nějaké příkrmy a postupnost u nás jaksi není. 😅
Tak ať se s kaší pěkně vede, dobře že jí chutná a mějte pěkný zbytek adventu!!!!
@delapa tak Elí je to teda asi uplně jedno, co má na zadečku 🙂 Máme ruzný druhy a většinou taky AIO, které nejsou tak veliké. Ty jo, tak to musí být fakt sranda, s dvěma dětma zodpovědnym manželem 😅 😅 Už se těšim, až budu mít taky druhý 🙂
Přeji hezké Vánoce a at se má prcek čile k světu a brzy běhá 😀
No asi jo, když je to pořád po té jedné kaši... že by nějaká alergie na určitou složku...?