Ahoj, můj malý je už na Sunaru, má 4 měsíce, občas po spinkání mám pocit, že má žízeň (ústřední topení 😢 ). Dala bych mu čaj, ale jaký? Co mají rádi Vaše miminka? Do granulovaných od HIPPu se mi nechce,jsou slazené, zatím jsem koupila od LEROSu dětský heřmánkový. Poradíte? 😢
Martínek taky čaj nechtěl ale po žličkách se naučil používáme granulovanej od Hippu
Tak mi taky žádný nepijeme, jenom je ochotnej si trochu cucnout granulovanýho od Hippu.
My pijeme od Lerosu bylinkový,je od 4 měsíce a malé chutná nejvíce.Ovocné jsou na ni moc kyselé 😝
My pijeme granulovanej od Hami, nápoj od Sunaru.
Tak ráda bych ti poradila,ale všechny co pijeme jsou od 6.měsíce.A jsou to čaje od Megafytu. ☹
U nás vede taky bylinkový od Lerosu, pak ten ovocný od Lerosu, ale ten je až od uk. 9. měsíce a pak od Megafytu lesní jahody. Ale začínali jsme taky na granulých. Třeba fenyklový, pak bodovalo jablko-meduňka od Hippu. Pořád jsem mu to střídala se sáčkovými a granulí ubírat až jsem je přestala dávat úplně.
Malej čaj odmítá, napije se jen trochu převařený vody. Když nechce, tak nenutím, voda je lepší.
Jinak jsem slyšela, že je hodně oblíbenej jablíčkovo meduňkovej, ale to je granulovanej 😒
Megafyt třešňový sáčkový, jablko-meduňka granulovaný a jinak šťávičky.
Je fakt,že jsme také začínali granulovanýma,ale dávala jsem menší množství než bylo v návodě.
Berenika a na heřmánek pozor,snižuje vstřebávání železa, 😉
Nám chutná Babio Fenyk granulovaný i sáčkový. Vypije i 200ml denně.
Aho BER 😀 já objevila čaje čiperka na názvu je "dětský instantní čaj bez sacharozy" opsahuje pouze laktozu takže vřele doporučuji a jsou od 4 měsíce.Mám doma připraven lipový ale nakoupíme víc.U nás 180g=64kč takže orpoti "značkovým" je i levný.Hezký večer a prďolkoj pusa a dobrou chuť
www.goldim.cz třeba se dočteš víc. 😀
Moc dík, víc hlav víc ví.... 🙂 evikku...ahoooooj, dík, mrknu se po něm, verunce taky pusinku a doufám, že se máte vesele!!!! Jdem příští týden do poradny, máme super paní doktorku, poptám se i jí.
Jé už tam máš fotečku-to je dobře 🙂) držíme palečky a opatrujte se!!
mne vcera dala moje mudra letacek na caje od fy "čajanek", je pravda ze kojici se dal pit jen od nich, jediny mi chutnal 😵 tak mozna od cajanku neco zkusim i pro malyho...
jo jeste doporucila ty porcovane samozrejme 😉 http://www.cajanek.cz/liftec/cajanek/produkty/ od 6mesice..
u nas se pil od hippu semotamo po narozeni ten na spokojene brisko a chutnal ji moc ikdyz byl hodne naredenej a pak uz pila pri prikrmech jen hipp nekdy jine granulovane,ale ty nejsou tak dobre a kdyz se ten hipp naredi je celkem fajn i me chutnal,pak pila hodne vodu prevarenou a hermankovy cajik chutnal strasne moc,od lerosu nechutnal zadnej
ovocný od hippu
nám teďka chutná Hipp meruňkový granulovaný, hodně ho ředím - malou lžičku na 200 ml vody, střídáme s vodou a štávičkami Hami 😉
Objevila jsem BABIO Dětský granulovaný čaj jablko+banán 180g BIO bez cukru
My teda čajíky dáváme a určitě bych to doporučila i tobě,alespoň teď v těch dobách šílených hyců.Nebo alespoň kojeneckou,či převařenou holou vodu.Nechápu jak tu některé maminky můžou napsat,mé dítě čaj nechce,tak je jen na sunaru a příkrmech.To maličké tělíko se může dehydratovat během chvilky.Každý doktor řekne nabízet čaj a to často když jsou horka a že teď horka jsou šílenýýýý.Můj syn má necelých 7 měsíců a jsme teda střídavě na sáčkových neslazených čajících a občas i granulovaný od Hippu,nebo přímo ovocné nektary.
Ondík nepije žádný čaj-(bude mu 9 měsíců) prostě mu nechutnají....takže jsme jen na Sunaru a příkrmech.