Jakou vodu používáte k přípravě příkrmů pro vaše mimi? Kupujete kojeneckou vodu, nebo vaříte z vody vodovodky?
od asi 7m pouzivam na vareni a caj z verejneho radu, pokud mate vlastni studnu tak bych si ji nechala na hygiene zkontrolovat.. na Nutrilon a samotne piti balenou 😉
od mala mela vodu z vodovodu, 🙂
Ja kojeneckou stridam s tou z vodovodu, podle zasob. Ale vic tu kojeneckou.
ptala jsem se doktorky a říkala že na vaření můžu z kohoutku a na mlíko radši do roka kojeneckou, tak to tak dělám - ale dnes mi došla kojenecká a dostal čaj z přefiltrované a převařené z kohoutku a taky dobrý
ja davam aj na pitie z hrnka vodu z vodovodu.
Už hooodně dlouho pouze vodu z vodovodu.
vodu z vodovodu... 😉 na vsechno!!!
také vodu z vodovodu na vše 🙂
když ta voda tady nic moc, když ji filtrujeme, je tam pěkný binec, tak neví
Od narozeni pouzivam HORSKY PRAMEN
Uf, to jsem ráda, že nejsem sama, kdo jede na vodovodce. 😉 Mě to popravdě napadlo až dnes, že je také nějaká kojenecká voda. Ale popravdě, při představě, že se válí v obchodě kdovíjak dlouho, a na tom světle se z té pet láhve uvolňuje také kde co, zůstaneme na ni i nadále. 🙂
ja mysli ze je to hooodne individualni, kdyz je nekde voda rezava nebo hnusne prechlorovana tak tada za balenou bych nesetrila ☹
beruska - tak to jo, takovou vodu bych nepila ani já. 😉
na vse davam z vodovodu od zacatku. ale je fakt ze me nepije tekutiny zadne (jen kojena,ostatni odmita), takze z ni varim jen prikrmy.
berus,taky myslim ze takovou vodu by na piti miminku nikdo nedal 😉
já dávám na čaj a na kaše balenou -ne kojeneckou- a na vaření z vodovodu 🙂
Ahojky, tak já používám na příkrmy i na pití Horský pramen 🙂
Vodu z vodovodu a na vše. Kojeneckou mě nikdy ani nenapadlo koupit 😕 😅
tomasek ani když byl miminko? když má 3 roky tak to je jasné, to asi málokdo používá kojeneckou
Ani když byl miminko. Voda z vodovodu je ohodně více hlídaná než balená.
co ja viem tak do 6m sa radi voda z vodovodu prevarovat ..potom uz sa moze normalne davat.
Jo jo taky jsem převařovala, ale fakt jen z vodovodu.
Zatim jen kojim, ale budu prevarovat vodu z kohoutku. Po mikrobiologicke strance je stoprocentne hlidanejsi, nez balene vody, ktere buhvi jak dlouho lezi na krame, pak u vas doma a nekdy jdou nevyhovujici primo od vyrobce.
Spoluzacka, ktera dela na SZPI, mi prave nedavno psala, ze u jedne sarze Horskeho pramenu zjistili osminasobne prekroceni mikrobiologickeho limitu.
A vzapeti jsme v Globusu za nakup nejakych sirupu dostali petilitrovku Horskeho pramene zdarma 😠 😀
ahoj : kojila jsem a kojim a ted když dělám příkrmy, tak z vody z kohoutku..převařenou. 😉
Ja u nas vodu z kohoutku fakt moc nee je cista, ale desne tvrda
Proto se kutcher převařuje a čistá musí být pokud nejste teda na baráku ze svojí studnou 😉
ja pouzivam vodu z vodovodu a vobec ju neprevarujem..