Ahoj maminky, potřebuju poradit, už přes měsíc přikrmujeme a dávám, zeleninu, maso ale vždy s bramborem. Přijde mi že má pořád to samé. Může už něco jiného než jen brambory? Např. kuskus, jáhly? Moc děkuji za rady.
taky jsem vzhledem k množství zeleniny neřešila přílohu, tak jak jsme zvyklí my dospělí, klidně jen dýni s masem, apod. Dávat můžeš jáhly, pohanku, rýži, bezlep.těstoviny, a quinoa, amarant třeba..kuskus je s lepkem, pokud už máš zavedený tak ano, ale ne moc..
Já souhlasím s holkama viz. rady výše. U nás to bylo podobné.
Taky jsem začala s bramborem, pak jsem si koupila rýžové vločky, to byla rychlovka (dá se z toho i kaše s ovocem), jako další kukuřičnou polentu, pohanku lámanku nebo pohank. vločky, jáhly, trochu později těstoviny.
Ja davam i bataty, ty malymu moooooc chutnaji 🙂
Moc děkuji za vaše rady, ještě se zeptám, takže stačí když k masu dám např. jen zeleninu a nemusím ani brambory a zasytí ho to?
@lenkalenka666 samozrejme, ak zje okolo 150-200g...však doteraz pil len mlieko...aj ľudí na delenej strave zasýti "len" zelenina + mäso
@zuzaaanka na ty jsme zapomněla, ze začátku jsem dávala často, ted to už nějak šidím ...
Samozrejme, aj trošku cestovín, ryžu. Inak v tomto veku som žiadne prílohy neriešila a k mäsu som mixovala rôzne druhy zeleniny.