Jakou kašičku na noc zavést 4,5měsíčnímu mimču?

terezasimonova
31. srp 2014

Poraďte mi prosím jakou kaši zavést 4 a půl měsíčnímu mimču? Syn je plně kojený,ale poslední dobou se budí v nocí několikrát s brekem a hladem(driv prospal celou noc) Myslela jsem ze zkusim kasi,ktera by ho snad vice zasytila...

pajamo
31. srp 2014

Ve 4 mesich zadnou. Leda bezlepkovou, ale ani to ti nezajisti, ze se budit nebude 😒

terezasimonova
autor
31. srp 2014

@pajamo dyd prodavaj kase od uk.4.mesice....

paracka
31. srp 2014

@terezasimonova kasi od ukonceneho 4.mesice. Za nas sunarka

stavba
31. srp 2014

@terezasimonova za mě žádnou, mám stejně starého syna a vůbec to nepomohlo. Ale "uklidnilo" mě, že to v téhle době má hodně dětí. Možná je to i tím, že chtějí být často s maminkou. Doufám, že se to časem uklidní a dětičky budou spát déle a klidněji. 🙂

tamarila
31. srp 2014

@terezasimonova Jakoukoliv pro tento věk, která vyhovuje jednomu dítěti, nemusí druhému .o) Nám nevadila žádná, takže jsme střídaly.

lucifereeek
31. srp 2014

pokud to bude vaše první jídlo -kromě MM tak bych dala rýžovou nemléčnou a rozmíchala bych mu to v mateřském mléce jak je uvedeno v návodu, aby si jeho zažívání zvyklo na kaši, pak můžete zkusit nějakou další - kukuřičnou, ty ostatní - je v nich lepek, tak ten raději až později, až bude větší, můžete kaše střídat dle libosti, u malých dětí které začínají se střídat nemá

pajamo
31. srp 2014

@terezasimonova protoze nekojene deti zacinaji s prikrmy od 4. kojene az od 6.

konikova
31. srp 2014

@terezasimonova znam spoustu maminek, co zacaly davat kase na noc kvuli tomu, ze se ditko v noci budilo...a vysledek? vubec zadny 😀 maminky si mysli, ze to vic zasyti a ditko vydrzi spat az do rana ale neni tomu tak, mozna na vyjimky 😉 jestli chces, urcite ji zkus, je to jen muj nazor 🙂

martula02
31. srp 2014

Ano je to zbytecne 🙂 chce to vydrzet, mozna chce jen vas. Naopak u nas po kasi mel za dve hodiny zizen a pak to najelo nanovo po dvou hodkach, nekdy i po jedne se budil. Dneska ma 7 mesicu a maminka si zvykla 😀

somalicats
31. srp 2014

@terezasimonova Ani u mě neměla kaše efekt a to mám dítko nekojené... Dokonce se mi dcera budila ještě dřív. Takže já teď dávám kaši navečer a večer před spaním ještě mléko, to ji udrží alespoň do brzkých ranních hodin.

ajatomasova
5. zář 2014

ja davam kasicku na noc svy 4 mesicny dcerce a je spokojena