Jaké jste vařili příkrmy?

cabo
21. lis 2014

Ahoj vsem!
Prosim o radu a napady. Chci zacit malemu varit prikrmy (4,5mesice) a nejak nemam fantazii co varit. Napada me jen takova klasika-mrkev,kvetak,brokolice nebo mrkev s brambory. Co jine jste varili? Jake kombinace?

A davate kazdy den jine jidlo nebo ji mimco stejny prikrm nekolik dni za sebou?

Dekuji

konidana
21. lis 2014

pro začátek toto bohatě vystačí, jeden nový druh se dává stejný vždy několik dní po sobě.
viz také:
https://www.modrykonik.cz/zavadeni-detskych-pri...

zanda30
22. lis 2014

Pro zacatek nez si zvykne jsem davala jen mrkev+brambor, brokolice+brambor, kvetak+brambor...menila jsem jen pomery, aby to nemel porad stejne ....az kdyz uz konzumoval vse tak jsem pak pridavala vareny hrasek, kukurici, dyni,kapustu nebo spenat a misto brambor zahustovala varenymi ovesnymi vlockami nebo ryzi....samo az kdyz mohl maso pridavala jsem i varene kureci nebo hovezi masicko;o)

lv
22. lis 2014

děckám to nevadí, že toho nestřídají až tak moc. Zkus ještě cuketku, dýni a hned máš na desítky kombinací..pak za měsíc maso, takže další možnosti..dávala jsem 2dny to samé, pak zas jiné.

ange_de_la_morte
22. lis 2014

Kombinovat můžeš všechno se vším, a potom - dítě nepotřebuje mít každý den něco jiného 🙂

luccy.luccy
22. lis 2014

květák a brokolici nevím, to jsem teda vůbec nedělala, měla jsem strach, že to nadýmá... jinak dělám jablečnou přesnídávku, je za chvíli hotová a cenově a snad i chutově se to nedá srovnat. Taky rýži s kuřecím masem a mrkví, kuskus se zeleninou, všechno rozmixované samozřejmě. nebo špenát a brambor. Maso jsem dávala až od půl roku. 🙂