Ahoj holky, prosím o radu, jaké byste doporučily přesnídávky pro 6 měsíční miminko? Díky za tipy.
domácí 🙂
Dojděte do obchodu a pár jich doma ditku zkuste... Ovocné vám určitě bude bastit všechny a u zeleninových začnete mrkví, lépe se pak naučí.
Domácí, z kupovaných Hami happyfruit - ty jsou nedoslazované, bez zahušťovadel a barviv.
Dělám domácí, sezónní ovoce, přidám semínka, sem tam oříšek, datle, hrozinky, fíky...
Nejlépe domácí 🙂
Nejlépe domácí. V Česku můžete koupit mrkev/brambory/bánovou... a vždy jsou v tom převážně jablka. Pokud už koupit tak dobré jsou HIPP a babylove. Ty v testech překvapivě vychází docela dobře.
My kombinovali domaci a Hipp.
myslíte jen ovocné či i zeleninové příkrmy?
OVOCE - někdy dělám domácí (povařit jablíčko a rozmixovat - popř. přidat ještě jiné ovoce) nebo rozmačkaný banán) kupované kupuji od Hamánka happyfruit > 100% ovoce > koukni v obchodě (v DM) na složení některé jsou i bez cukru ale musí se hledat.
ZELENINA > dělala jsme domácí, teď dám občas skleničku (když jsme pryč nebo nestíhám vařit - vždy mám doma 1-2 ks) Kupuji od Hippu nebo Alnatura. Ale měla jsem už i o Hami (ale to jsem dávala až déle a pozor některé nejsou složením špatné, ale některé nic moc)
Když jsem začánala zeleninou tak jsem uvařila a zamrazila do tvořítek na led ze začátku mi toho moc nesněld až asi po 2 měsících a vařit každý den půlku mrkve mi přišlo zbytečné
Co mám domácí, zavařila jsem, zamrazila jsem, co ne, tak se snažím vybírat 100 % ovoce nebo alespoň bez cukru. U hippu mi vadí, že je všude nacpaná spousta rýže, ty Hami jsou celkem fajn, některé Hamánky jsou bez cukru,.. Je potřeba mrknout na složení a vybrat si dle vlastního uvážení
Babylove z DM, neslazené Hipp (některé mají přidaný cukr) a ještě Hami.
První dceři jsem kupovala neslazené Hami, teď druhé kupuji Hamánek hapy fruit, jsou chuťově lepší, 100% ovoce, neslazené a jsou levnější. A mají hodně příchutí a od 8 měsíce i s kousky ovoce. A pak občas domácí - jen povařím a rozmixuji ovoce (jablka a k tomu ovoce co zrovna je k dispozici) a zavařím.
Ja osobně si budu delat svoje vlastní, když jsem koukala na to, co je na trhu tak je to samy cukr. Ale říkají ze když uz tak Hipp není špatný