Za par tydnu se chystame na prikrmy a chtela jsem se zeptat jake davate kase v pripade ze kojite? Mlecne a redite vodou nebo nemlecne a redite je pak UM nebo MM???
Má zkušenost s nemléčnou kaší do MM - vůbec mi to nešlo namíchat, stále mi řídla a řídla, přestože jsem dala víc lžic kaše než bylo v návodu... tak jsem začala kupovat mléčné kaše Nutrilon a potom i řadu dalších, Hami, Sunarka a v různých příchutích. Klukům chutnají všechny.
Já jsem odsávala jak divá a zásoby v mražáku byly taky velké, takže jsem nemlečnou kaši do MM dělala asi 2 měsice, ale malá začala kaši dlabat až když jsem koupila klasickou mléčnou (nutrilon) 🙂
Nějak pořád nemůžu pochopit, proč někdo dělá nemlečnou kaši jen s vodou, to je snad jen na zaplácání žaludku, ale jinak nic moc.
Má zkušenost s nemléčnou kaší je stejná jako má radka.k. Taky mi nejde namíchat. Neustále řídká a výsledek je takový, že sice to malý sní lžičkou, ale v noci stejně kojím cca po 2 hodinách. Už se mi nestačí nelívat prsa... Navíc se dostavili i bolesti bříška... Takže asi taky už přejdu na mléčnou, snad ho to zasytí a mě se zase nalijou prsa... Večer už nemám tolik mléka, tak ho sbírám po celý den, abych dala těch 150ml...
Pokud nechceš nebo nebudeš dělat do MM tak doporučuji jako levnější a pestřejší variantu koupit nějakou krupici ve zdravé výživě(ze začátku nejspíš rýžovou nebo kukuřičnou) a UM podle volby. Nasypeš podle potřeby krupici do UM a pak přidáš co vám bude chutnat(přesnídávky, banán, sušenky, piškoty,...) fantazii se meze nekladou. Vyjde to levněji, můžeš dávat každý den něco jiného a příprava je jen zhruba o 2 min delší 🙂
já stále používám nemléčené do MM a dokud to pujde tak to chci tak podávat i nadále.jinak mám hami a nestlé a doporučuji na začítek rýžové skrz kakání a pak až začít s ovesnýma atd..a pak časem už příjde na to co je nejlepší ono taky totiž nemusí malému vbše chutnat a sám si vybere co bude chtít
Nám nejlépe vyhovuje kašička od Nutrilonu ředitelná vodou. Nestlé banánová mu moc chutnala, ale pak strašné bolení bříška, a Hami s dalčími příkrmy za den zase bolení bříška. Kašičky od Hippu nám taky nevadili a moc mu chutnali a hlavně Nutrilon ten mi připadá takovej nejšetrnější k bříšku.
ahoj, já odsávala a dělala nemléčnou s MM, ani nevím jak dlouho mi to vydrželo, snad 2-3 měsíce, dokud sem to nevzdala, ale zpětně si říkám že sem to zbytečně přeháněla a u dalšího dítka budu určitě kupovat mléčnou 🙂
ahoj,samo,že nejlepší by byla nemléčná do mm,ale jsou maminy,které neodsají,at dělají,co dělají,takže pokud neodsaješ,nebo nemáš zásoby mm v mražáku,tak se nic neděje a můžeš kaši dělat klidně do um,ale zase pokud se ti nechce utrácet za um,tak kup rovnou mléčnou a dělej jí jenom do vody,blbost ovšem je,dělat nemléčnou do vody 🙂 ,takový názor jsem tady na kobyle taky už četla 😉