Ahoj, prosim, kdy davate detatku papat jednotlive chody jidla v 9 mesicich? Dcerka vstava cca v 7, to ji nakojim k snidani, pk ma cca v 10 svacinku, v 13-13:30 obed, v 16:30 vecerni kasicku a 19:30 pred spanim a pak jeste v noci kojim. Dopoledne spinka mezi snidani a svacinkou, to je ok, ale odpoledne spinka mezi obedem a kasickou a nevim, kdy zaradit odpoledni svacinku. 😂 nebo misto kasicky v 16:30 dat svacinku a pred spanim vecerni kasicku? Dekuji. 😊
@nika110818 já jsem tohle neřešila popravdě, jedla, když chtěla a ne, když by měla ❤️
V tich 16:30 bych to videla spis na svacu a kasicku jsem davala cca hodinu pred spanim a pak se dopila mleka ☺️
Já jsem nějaké časy taky neřešila, prostě se syn najedl když chtěl, ne když měl. Někdy mi dopolední svačinu vynechal a měl až oběd třeba. Ale když už tak těch 16:30 bych to viděla na sváču a pak večer dát trochu kaše a dopije se mléka, když bude chtít.
Já jsem nekojila hned ráno, dala jsem ke snídani obilnou kaši s ovocem, mm byli před dopoledním spánkem, oběd masozeleninový před odpo spánkem taky mm. Podle toho v kolik vstal, tak ještě přesnídávka po spaní. Pak večeře (zeleninové rizoto a podobně). Večer jsme kaši nedávala. Před spaním ještě mm. Ale syn mi chodil spát kolem 18h.
@nika110818 V tomhle věku měly moje dcery jídlo spíš na ochutnání, mnohem víc se kojily. Dávala jsem jim oběd masozelenina, odpoledne nějaké ovocné pyré, mléčné kase nejedly nikdy.
@nika110818 Tak to bych taky potřebovala radu!😀 máme to doma snad úplně stejně
Akorát u nás kolikrát nechce sváču dopoledne tak má hned oběd