Jaká lahvička na pití pro 2leté děti se vám vyplatila?

maxinkaa
12. srp 2014

Holky, jaká lahvička na pití pro 2leté děti se vám vyplatila? Doma malá pije z kelímku, tak něco i na cestování. Děkuji 😉

evulina77
12. srp 2014

u nás se nejvíce pije z pet flašek od Kubík water, je tam pítko s gumičkou a tak nic neteče. Je i pár podobných flašek s pitím, ale už tam gumičku nedávají nabo tam nebyla od začátku a ty jsou šílený. Sice máme doma spoustu jiných drahých lahviček apod., ale tyhle jsou oblíbené...

mafeska
13. srp 2014

@maxinkaa dcerka pije (i doma) z flašky kubík water, láhev neteče, dávám jí i na noc do postýlky. Na cestování ideální, dá se sehnat skoro všude. A taky je to rovný půllitr takže mám přehled kolik tekutin za den vypije 🙂

kotcheva
13. srp 2014

Ahoj, koupila jsem dceri "zdravou lahev" a naprosta spokojenost. Da se snadno umyt a i pripadne vyvarit, na ven a na cesty idealni.

majdlena
13. srp 2014

My mame lahev Nalgene.

mafeska
14. srp 2014

@kotcheva taky jsem nad ní uvažovala, i rpo sebe ale vadí mi že to pítko není chráněný víčkem a tak mi to moc zdravý nepřipadá 🙂

kotcheva
14. srp 2014

@mafeska vicko se k ni da prikoupit, stalo cca 20 korun🙂.

janapavlik
14. srp 2014

@mafeska zdravou láhev má starší dcera taky i já a víčko k ní se dá dokoupit 😉 Bez něj jsem to taky nechtěla 🙂

mafeska
14. srp 2014

@kotcheva fakt? to ani nevim že ho vyrábí dodatečně, díky za info 🙂

kotcheva
14. srp 2014

@mafeska ja na nej prisla nahodou, kdyz jsem se divala po nahradni zatce.

mafeska
14. srp 2014

@kotcheva už na to koukám na netu 😀

kotcheva
14. srp 2014

@mafeska tak lovu zdar🙂. Mimochodem, maji i hezky design🙂

mafeska
14. srp 2014

@kotcheva důležitá otázka ještě-teče?

kotcheva
15. srp 2014

@mafeska musim rict, ze dokonale netesni - mozna nekdy spatne dotahnu vicko, ale obcas mi trochu tekla.