Mam dcerku, je plne kojena, jedeme na prikrmech, ale odmita pit. Jen si trochu ucucne z obyc sklenicky, coz na vetsi objem tekutin, ktere by mela vypit, nestaci. Nebo kdyz jdeme ven, tak je to neprakticke. prosim poradte...
Tu kterou ti bude ochotná vzít, někda je to opravdu velký boj u plně kojených dětí!
My máme doma od Tommee Tippee. Jiná by u nás neuspěla. Má hodně podobný tvar jako prs. Ale už to tu bylo řečeno, vezme tu která jí bude vyhovovat.
Také se nám osvědčila láhev s brčkem a také láhev, ve které se prodává Kubík Waterr, pěkně pasuje do pusinky a na ven je praktická.
Ale s těmi tekutinami to nehroť, nezapomeň, že má stále spoustu tekutin z kojení. Je běžné, že se děti rozpijí více až po ukončení kojení.
u nás - od začátku příkrmů venku obyč petka nebo kelímek (případně v restauraci sklenička), doma normální malý porcelánový hrneček, v roce se z něj uměla napít sama bez pobryndání 🙂. A neboj, až bude potřebovat, pít začne, nic není pro kojence lepší tekutina než MM (a to obsahuje okolo 90% vody!).
Ahoj, to je asi individuální, ale moje malá má ráda láhev s brčkem. Prodávají to normálně v drogerii. Začínaly jsme z netekoucího hrnečku a pak jsem koupila tuhle a z té pije nejlépe. Láhev z dudlíkem dokud jsem kojila (do 11m) nechtěla. Teď z ní pije jen sunar.