Jak zavést snídani u miminka, když spinká cca do 10:30?

mili130
30. lis 2016

Zdravím všechny,mám dotaz. Teprve začínáme prikrmovat,takže mame ještě čas,ale docela mě trápí otázka,jak budu dávat snídani,když mi prcek spinka do 10 někdy i déle? To se pak posunou všechny jídla a večeřet budeme ve 22 hod?? Prosím poraďte,nemám vůbec zkusenost. Dekuji

lucykal
30. lis 2016

My jsme dávali malou spát co nejdřívě brzy aby se to naučila, ale časem si myslím, že se režim upraví bude méńě spinkat celkově.

thalia
30. lis 2016

U nás na snídani došlo někdy po pěti měsících přikrmování, mezi 7. a 8. hodinou. Ten režim se ještě bude xkrát měnit, takže zbytečné řešit to takto dopředu.

andelka
30. lis 2016

Tak bude snidat a pak obědvat.
U nás se vstávali vzdycky brzo,snidane kolem 6:30, v 9 H svačina,11:30 oběd a spaní. Když se spalo jednou denně. Když dvakrát tak byl oběd později,spalo se mezi svačinou a obědem 10-13 H zhruba. Svačina pak byla kolem 15 pak spaní,pak večeře. Ale těch 5 jídel měl zavedených až v době kdy spal jednou denně,a kojení jsem neřešila úplně přesně.

plamenka84
30. lis 2016

@mili130 nedělej si zbytečné starosti. Snídaně je celkem dlouho v podstatě mléko ať už mateřské nebo umělé, takže jsem dávala až dopolední svačinku a snídani až někdy po 1.narozeninách. A roční dítě ti určitě spát do 10:30 nebude. Na zavádění příkrmů mrkni sem, je to tu pěkně zpracované http://www.kojeni.net/zavadeni-prikrmu.html

andelka
30. lis 2016

Je fakt že snídani jsem zaváděla jako úplně poslední příkrm skoro ve 12 měsících. Takže hlavu bych si s tim nedělala.

mili130
autor
1. pro 2016

@plamenka84 moc děkuji 🙂

mili130
autor
1. pro 2016

Všem děkuji za rady a názory,je fakt ze kojim a do roka nám to snad vydrží,takže mame čas a spánek se upraví ☺️