Zdravím všechny,mám dotaz. Teprve začínáme prikrmovat,takže mame ještě čas,ale docela mě trápí otázka,jak budu dávat snídani,když mi prcek spinka do 10 někdy i déle? To se pak posunou všechny jídla a večeřet budeme ve 22 hod?? Prosím poraďte,nemám vůbec zkusenost. Dekuji
U nás na snídani došlo někdy po pěti měsících přikrmování, mezi 7. a 8. hodinou. Ten režim se ještě bude xkrát měnit, takže zbytečné řešit to takto dopředu.
Tak bude snidat a pak obědvat.
U nás se vstávali vzdycky brzo,snidane kolem 6:30, v 9 H svačina,11:30 oběd a spaní. Když se spalo jednou denně. Když dvakrát tak byl oběd později,spalo se mezi svačinou a obědem 10-13 H zhruba. Svačina pak byla kolem 15 pak spaní,pak večeře. Ale těch 5 jídel měl zavedených až v době kdy spal jednou denně,a kojení jsem neřešila úplně přesně.
@mili130 nedělej si zbytečné starosti. Snídaně je celkem dlouho v podstatě mléko ať už mateřské nebo umělé, takže jsem dávala až dopolední svačinku a snídani až někdy po 1.narozeninách. A roční dítě ti určitě spát do 10:30 nebude. Na zavádění příkrmů mrkni sem, je to tu pěkně zpracované http://www.kojeni.net/zavadeni-prikrmu.html
Je fakt že snídani jsem zaváděla jako úplně poslední příkrm skoro ve 12 měsících. Takže hlavu bych si s tim nedělala.
@plamenka84 moc děkuji 🙂
Všem děkuji za rady a názory,je fakt ze kojim a do roka nám to snad vydrží,takže mame čas a spánek se upraví ☺️
My jsme dávali malou spát co nejdřívě brzy aby se to naučila, ale časem si myslím, že se režim upraví bude méńě spinkat celkově.