Jak vybíráte přílohy na příkrmy? Jako třeba kuskus, těstoviny, rýži, rýžové těstoviny... Jaké značky, kde kupujete, na co si dáváte pozor ve složení , co byste doporučily? Děkuji za rady.
já kupuju obiloviny ve zdravé výživě, ale musíš pozorně číst etikety, na některých je na napsáno dovozce pro ČR nebo výrobce česká firma, ale o kousek dál je země původu: Ukrajina, Čína, Polsko atd. zkus koupit jednu značku a uvidíš, jak bude chutnat. na složení se snad ani pozor dávat nemusí, prostě tam musí být 100% oné obilniny, kupuju spíše pohledem, jak ona zrna vypadají, aby tam nebyli červi, atd. jáhly pěkně žlutˇoučké, je to těžké, i když výrobce napíše, že je výrobek bez konzervantů, aditiv, cukru, lepku, barviv atd. tak když v dTestu udělají testy, stejně tam občas ty látky najdou.. 😠 😠 😠
rýži Natural, kulatozrnou, jáhly, kuskus, quinou, pohanku, polentu, těstoviny, červenou čočku, cizrnu - dají se koupit v normálním obchodě, ve zdravé výživě a i v DM - zn. Alnatura apod. ale je to HODNĚ drahé 😠
ahoj holky chci se zeptat muzu davat 6.mesicnimu kojenci testoviny??
diky vsem
@dzejnyy ahoj my se spis ridili tim, co mi bude jist....... kuskus mi syn neji, testoviny ma rad,ale nejvice u nas frci brambory. Ryzi kupuji celozrnou. Vzhledem k tmu,ze jsme relativne na malem meste vybirame, co je k mani🙂