Maminky prosím o radu, dělám dnes malému oběd, boloňské špagety, myslíte že zbytek můžu dát do skleničky od přikrmu a do ledničky, a druhý den to uvařit ve vodní lázni? nechce se mi dělat oběd každý den, a dělám toho docela dost tak nevím co se zbytkem 8o děkuji
Doporučuju vaku dózy, tuším, že odkazy se sem dávat nesmí, ale existují i sety pro skladování příkrmů, má to značka STATUS... Já je používám teď už jen na zbytky pomazánek, jogurtů, atd. Ale dřív jsem to na příkrmy a všechny ty mini zbytečky milovala. Člověk si to za a) naporcuje a za b) má jistotu, že se mu to do druhého, třetího ani čtvrtého dne nezkazí 🙂
Do druhého dne úplně v pohodě. I teoreticky 3.den, ale záleží, jak se podaří uskladbit. A když jsem vždy uvařila na vícero dní, tak jsem dala 1-2porce do lednice a zbytek do mrazáku do ledových forem a m3la takto udělané kostky. Jakmile zamrzly, basáčkovala jsem je dle jídel a pak jen vytahovala.
Jasně, že to tak můžeš učinit. Je to poctivé domácí jídlo a když ho správně uskladníš, tak klidně kdyby dáš i třetí den, tak se nic nestane.
Jasne ze jo