Jak uskladnit příkrm?

25. lis 2024

Maminky prosím o radu, dělám dnes malému oběd, boloňské špagety, myslíte že zbytek můžu dát do skleničky od přikrmu a do ledničky, a druhý den to uvařit ve vodní lázni? nechce se mi dělat oběd každý den, a dělám toho docela dost tak nevím co se zbytkem 8o děkuji

misha31
25. lis 2024

Jasne ze jo

marienkamaru
25. lis 2024

Doporučuju vaku dózy, tuším, že odkazy se sem dávat nesmí, ale existují i sety pro skladování příkrmů, má to značka STATUS... Já je používám teď už jen na zbytky pomazánek, jogurtů, atd. Ale dřív jsem to na příkrmy a všechny ty mini zbytečky milovala. Člověk si to za a) naporcuje a za b) má jistotu, že se mu to do druhého, třetího ani čtvrtého dne nezkazí 🙂

martulka88
25. lis 2024

Do druhého dne úplně v pohodě. I teoreticky 3.den, ale záleží, jak se podaří uskladbit. A když jsem vždy uvařila na vícero dní, tak jsem dala 1-2porce do lednice a zbytek do mrazáku do ledových forem a m3la takto udělané kostky. Jakmile zamrzly, basáčkovala jsem je dle jídel a pak jen vytahovala.

edddie
25. lis 2024

Jasně, že to tak můžeš učinit. Je to poctivé domácí jídlo a když ho správně uskladníš, tak klidně kdyby dáš i třetí den, tak se nic nestane.