Jak to děláte, aby dítěti nevystydlo jídlo, než ho dojí?

sabor
25. zář 2014

Ahoj maminy, jak to děláte aby dítěti nevystydlo jídlo? Dáváte misku ještě do další miskou s teplou vodou? nebo chodíte furt ohřívat. ? děkuji

hojda
25. zář 2014

Měli jsme takový talířek se 3 příhrádkama a napouštěla se do něj teplá voda, aby jídlo nestydlo, tak rychle. Myslím Canpol Babiies

lv
25. zář 2014

Když byla prte, sem tam jsem prihrala, teď už ne.

lemona
25. zář 2014

A je nutné, aby děti snědly celé jídlo teplé? Já jsem třeba jako malá měla averzi na teplé jídlo, musela jsem čekat než vystydne, aby bylo alespoň vlažné, to samé s čajem. Do větší míry to mám i teď, když mi v restauraci přinesou vystydlé jídlo, tak se vůbec nezlobím 😀

ckei
25. zář 2014

@sabor nepřihřívám, prostě jí teplé a dojídá studené, neřeším 🙂

olusenka
25. zář 2014

pořád dokola ohřívám. No, dokola ne, většinou, než to sní, tak je to někdy vůbec, někdy 1x max. 2x. Záleží na tom, co jí, je mlsoun. 🙂
Měla jsem termo talířek, kam se dospod nalila horká voda, ale byl naprd, prodala jsem ho.

mafeska
25. zář 2014

když byla malinká tak jsem měla misku do které se nalívala horká voda a jídlo tak vydrželo dýl teplý ale ted už to neřešim 🙂

ivular
25. zář 2014

Mám to podobně jako holky - výjimečně něco přihřeju v průběhu jezení, ale zpravidla ne, tzn. dojídá studené.

konidana
25. zář 2014

Pokud to jedly, tak jsem to neřešila. Teď často ohřívám, protože holka jí(nebo spíš že nejí) kolikrát půl hodiny 😠 a studený vývar nebo omáčka nebo cokoli... je fakt nic moc, a ona to pak studené samozřejmě nechce.

petule_1
11. říj 2014

ze začátku jsem to občas přihřála,hlavně když mi malá u toho usnula..tedka už papá dobře takže už neohřívám 🙂