Ahoj maminy, jak to děláte aby dítěti nevystydlo jídlo? Dáváte misku ještě do další miskou s teplou vodou? nebo chodíte furt ohřívat. ? děkuji
Když byla prte, sem tam jsem prihrala, teď už ne.
A je nutné, aby děti snědly celé jídlo teplé? Já jsem třeba jako malá měla averzi na teplé jídlo, musela jsem čekat než vystydne, aby bylo alespoň vlažné, to samé s čajem. Do větší míry to mám i teď, když mi v restauraci přinesou vystydlé jídlo, tak se vůbec nezlobím 😀
pořád dokola ohřívám. No, dokola ne, většinou, než to sní, tak je to někdy vůbec, někdy 1x max. 2x. Záleží na tom, co jí, je mlsoun. 🙂
Měla jsem termo talířek, kam se dospod nalila horká voda, ale byl naprd, prodala jsem ho.
když byla malinká tak jsem měla misku do které se nalívala horká voda a jídlo tak vydrželo dýl teplý ale ted už to neřešim 🙂
Mám to podobně jako holky - výjimečně něco přihřeju v průběhu jezení, ale zpravidla ne, tzn. dojídá studené.
Pokud to jedly, tak jsem to neřešila. Teď často ohřívám, protože holka jí(nebo spíš že nejí) kolikrát půl hodiny 😠 a studený vývar nebo omáčka nebo cokoli... je fakt nic moc, a ona to pak studené samozřejmě nechce.
ze začátku jsem to občas přihřála,hlavně když mi malá u toho usnula..tedka už papá dobře takže už neohřívám 🙂
Měli jsme takový talířek se 3 příhrádkama a napouštěla se do něj teplá voda, aby jídlo nestydlo, tak rychle. Myslím Canpol Babiies