Bylo mi řečeno a doporučeno, že umělá mlíčka by se neměla kombinovat. Hlavně značky a jiní výrobci. Jak je to s kaší a mléky na dobré spaní? To má jíst pořád stejný druhy? Jak to děláte, vy?
Obě děti pily Sunar a kaše jsem kupovala od Hami, akorát jsem střídala příchutě 😉 Samotné by mi vadilo jíst pořád dokola např. hruškovou kaši 😝
Takže si myslím, že pokud ti malý pije jednu značku mléka, tak je zbytečné jí měnit... U kaše bych řekla, že je to tak trochu jedno, ale i tak jsem zůstávala věrná jedné značce 🙂
Mas uz dost velke dite, tak bych to tak neresila, to se tyka hlavne miminek. Ale mleko bych asi nechala to, na ktere je zvykly a kase stridala.
Já tohle teda moc neřeším. UM kupuju podle toho, jaká je zrovna akce a nebo na co mám kuponek v DM.
No a kaše dělám ze zdravé výživy a míchám je buď s UM nebo s normálním mlíkem.
Ale když vidím nějakou výhodnou akci, tak vezmu podle toho.
Náš prcek sní všechno a nic mu nedělá problém.
Možná bych to řešila u malého mimča (ale to jsem jen kojila), ty jsou citlivější, ale u batolete už ne.
S um. mlékem teprve začínáme, zatím jsem jen kojila. Zkusila jsem mléko Hami, ale to malému moc nechutnalo, tak jsme koupili Sunar a ten už v pohodě, takže zůstaneme u Sunaru na tu ranní dávku mléka. Kaše střídám různé, nezávisle na značce, to je, myslím, jedno. Avšak poslední dobou se nejvíc osvědčila Sunarka s rýžovo-banánová na dobrou noc, po té spí malý nejlíp. Ale jinak jak říkají holky přede mnou - mléko neměnit, pokud není důvod, kaše možné střídat nezávisle na značce
Malý byl na Nutrilonu a na kaších Hami. Babička pak nakoupila Sunar a kaše Sunarky...ale ani jedno mu nechutnalo. V současné době už je velký a pije Sunar ochucený, ale kaše dávám stále Hami a střídám příchutě. Zkoušela sem tedy různé druhy kaší, ale Hami se z nich nejlíp rozpouští, krásně voní i chutná...dokonce i mě...třeba při první koupi malinové jsem taky musela ochutnat jednu misku...jsem celkově milovník krupicové kaše... 😵 . Jako první kaši do lahvičky určitě doporučuji bezlepkovou Hami rýžovou...ze všech vyzkoušených je nejjemnější a nejlépe rozpustná 😉
jak to chceš jako kombinovat?jako smíchat dohromady nebo střídat .. třeba dnes sunar, zítra hami..
dětičky prý nemají rády rozmanitost.. já to ted pochopila taky, dávala jsem na noc hajaju a dosel mi, tak jsem presedlala na sunar co mám doma a než to vypije to je hrůza.. akže se asi vrátím zpět k hajajovi..
kamarádka dává malé na noc hami kaše a střídá ty různé příchutě a malá jí to papá pěkně.. asi je to o dítěti, co mu víc vyhovuje..