Ahoj holky, poraďte jak připravit nemléčnou kaši do MM? Kaše po přidání do MM nehoustne, prý je to normální... Nechci ale kaši jenom z vody, přijde mi to málo a zase UM se mi taky dávat nechce. Zkoušela jsem tu řídkou kaši dávat malé lžičkou, to nám teklo okolo pusy. Z lahvičky to neteklo, protože v tom byli kousky. Zkoušela jsem to propasírovat přes sítko, to moc nešlo, celá kaše stála v sítku a mléko proteklo. Dělali jste některá kaši do MM?
No ta rýžová nehoustne :/ A zkoušela jsem ještě pohankovú a taky ne.
@monilee To jsem ještě neslyšela, já tedy dělám z vody, instatní nemléčnou rýžovou od Nestlé a je hustá hezky, dávám lžičkou. Dcera UM nemůže. To nehoustne jen speciálně v MM a ve vodě ano ?
@monilee Já Ti nevím, tak jak to čtu, tak jsem měla asi divný mlíko😎,mně to normálně zhoustlo. Taky jsem měla ze zdrav. výživy, i tu Nestlé jsem dělala. A nemáš to mlíko moc studený? Nebo fakt nevím... Ale každopádně se dá miminko, i když je malé, pěkně naučit pít z hrnečku, to by když tak situaci vyřešilo😉
@petrasipkova1 No četla jsem, že s MM to nehoustne a mně to fakt nehoustne, respektive zhoustne jen na chviličku a hned zase zřídne.
Nehoustne rýžová, že? S jinýma jsem neměla problém. Dělala jsem z MM kaše původně mléčné i nemléčné.