Jak odstranit skvrny z lahvičky po mrkvovém příkrmu?

vladka94
20. dub 2015

Dobrý den. Prosila bych o radu.
Male jsem začala dávat příkrmy Hami první lžička Mrkvička. Mala o sice papa což je dobře ale jen trošičku, pak jsem tedy na doporučení kamarádky zkusila ten příkrm rozmíchat s trochou vody a dát jí to mít jako mrkvičkovou štavu přes lahvičku. Problém však nastal kdy se mi lahvička obarvila na oranžovo a já netuším jak se toho zbavit. Zkoušela jsem byla dělat normální mrkev na páře, bylo s toho pyré a pak jsem s toho taky udělala štavičku ale lahvička byla čista a skvrny na oblečení nebo bryndáčcích se odebrali. Ale Hami ne.
Poradí mi někdo jak na to?
Děkuji

zanri
20. dub 2015

z modré plastové lžičky mi Hami první lžička mrkvička udělala zelenou - už 4 měsíce ji denně myji a je pořád zelená - takže myslím, že se té barvy nezbavíš 😒

ladie
24. dub 2015

Nezbavíš. Já jsem mrkev zamrazila do Avent Via kelímků a od té doby jsou oranžové (a to jsem je snad stokrát drhla, sterilizovala...)

veeeraf
24. dub 2015

Jsem si jistá, že jsem to věděla..je to buď ocet nebo citrón..myla jsem tak misky od mrkvovýho salátu

denca2000
24. dub 2015

Zkuste dát do lahvičky nevařenou rýži s troškou vody a pořádně prošejkrovat 🙂 Snad to trochu pustí

alcar
24. dub 2015

Savo a pak vyvarit ve vode s trochou octa. 🙂

kaaacaaatkooo
5. lis 2022

AGENT a BioStain z Eurony. Ekologické, účinné, úžasné 🙂 Vlastně úplně všechno od Eurony je úžasné. 🙂 Poradím, pomůžu, pomůžu s nákupem bez 20% marže. Stačí napsat SZ.