Ahoj holky, chci se zeptat. Od kdy muzu zkusit malemu davat cervenou repu a s cim ji podavat, jestli jenns jinou zeleninou, nebo jen s bramborem a nebobo ryzi, masem?? A jk se tedy pripravuje? Nekdo rika, ze ji jen umyt a povarit 50 minut v celku a pk jen dat kousky a rozmixovat. Nekdo zase ze nakrajet na male kousicky a pk rozmixovat, ale kamoska ji delala nakrajenou a uplne ji zbelala..proste cervena uz nebyla, cim to mohlo byt, ze by ji varila douho? Dekuji za rady.
Omlouvám se za chyby, píšu z mobilu.
Jo a zesvetlala se mi taky ale jen ten povrch kostiček, uvnitř bylo červeno 🙂
já řepu dělám na plátky v parním hrnci, šlo by určitě i na pařáku... do 30min max je hotová a červená zůstává krásně... 🙂
U nás se dělá pečená, lépe nám chutná, vařená je taková vylouhovaná..potřít olejem, do alobalu, péct 2h (velikost tenisáku asi), pak oloupat, na kousky a rozmixovat. Jelikož jí bylo takhle víc, tak jsem mrazila do tvořítek na led a příště měla hotovo. A s bramborem, masem, nebo mrkví, rýží, celkem libovolně..
a nezapomenout, že barví i mič..zapiměla jsem skoro vždy a šílela u přebalování, že dítě krvácí
moč a zapoměla - píšu chyby
Davala jsem ji nedávno, mezi prvními prikrmy. Poprvé samotnou, pak s batátem. Vařila jsem pokrájenou na kostii a pak mixovala. Trvalo to dost dlouho, než se uvarila. Tad jsem koupila predvarenou v lidlu, holky tady říkaly, že se taky muze davat.