Instantní rýžová moučka a Nestlé nemléčná rýžová kaše

terrinkaaa
14. led 2016

Jaky v nich je rozdil? Myslim to tk, ze mam recepty a vsude pisou pridat instantni ryzovou moucku, napr do polevek nebo masozeleninovych kasi. Co kdyby se tam misto te ryzove moucky dala tu nestle nemlecnou ryzovou kasi? Muzete nekdo poradit?

luciamala1979
15. led 2016

pokud v kaši není cukr, myslím, že je to to stejné.. ale nemám složení u sebe, co tam píšou? 🙂

majkoz
15. led 2016

Je to totéž;) Já jako znouzectnost tu Nestlé taky používala, ale raději rýžovou moučku(kaši) ze zdr.výživy.A ono je tak nějak jedno,jakou kaší-moučkou jídlo zahušťuješ(špaldová,jáhelná,kukuřičná etc),je fakt,že ta rýžová se pěkně pojí a nehrudkuje,ale zas pro pestrost bych to střídala;)

lajla
15. led 2016

Vše co je instantní je náhražka, chemie...je jedno jestli pro děti či dospělé, určité zahustovat moukou, já třeba nezahustuji, max použijí někdy kuzu