Jaky v nich je rozdil? Myslim to tk, ze mam recepty a vsude pisou pridat instantni ryzovou moucku, napr do polevek nebo masozeleninovych kasi. Co kdyby se tam misto te ryzove moucky dala tu nestle nemlecnou ryzovou kasi? Muzete nekdo poradit?
Je to totéž;) Já jako znouzectnost tu Nestlé taky používala, ale raději rýžovou moučku(kaši) ze zdr.výživy.A ono je tak nějak jedno,jakou kaší-moučkou jídlo zahušťuješ(špaldová,jáhelná,kukuřičná etc),je fakt,že ta rýžová se pěkně pojí a nehrudkuje,ale zas pro pestrost bych to střídala;)
Vše co je instantní je náhražka, chemie...je jedno jestli pro děti či dospělé, určité zahustovat moukou, já třeba nezahustuji, max použijí někdy kuzu
pokud v kaši není cukr, myslím, že je to to stejné.. ale nemám složení u sebe, co tam píšou? 🙂