myslim ze otazka je jasna a zřetelná,,...co vam nejvíce respektive vešemu dítku nejvíce vyhovuju nebo-li nejvice chutna??
malej jí všechno...kombinuju to..rozdil nevim, sní mi vždycky celou porci od čehokoliv 😅
ze začátku jsem kupovala pouze hipp, což se cenově nedá srovnat s hami, sunárkem...
hami neoslazené,sunárek taktéž, i hipp byl neslazený, pokud teda člověk dobře přečetl etiketu,
malá zeleninové příkrmy nejí vůbec, jedině, když jí dám zeleninku na kousky, tak si dá do pusinky a papá, jinak nechce vůbec
jinak hami, sunárek jsou OK 😉
tak nám taky vyhovuje všechno,malá není moc vybíravá 😉 takže stejně jako Sis kombinuju a čas od času ji dám i hamánka,ale ne moc často jelikož je přislazovanej,ale zas dělaj více chutí než sunarka,hip nebo hami
zelenonovo-masove nam chutia najviac hippky a ovocie kupujem Hami-Frutaparu
my nezkoušeli různé druhy, my kupovali převážně zeleninomasové příkrmy od Hami a ovocné od hamánka, párkrát kupujeme od sunarky, od jiných ne. 😉
no prave treba caj od hippu se mi zda ze malymu vubec nechutna konkretne hermanek...
zeleninka ta nam celkove jeste moc nejede uz prikrkmujem mesic a on porad sni jen na obed pulku male sklenicky a pak se shani po mlik...a prave sunarek mi snedl celej a velkou sklenicku tak jsem hledela ...
denousek: bylinkový čaje nám nechutnaj od žádný firmy, pije jenom ovocný 🙂
nejvic chutna Hami, prokladam to s Hippem,ten ji taky chutna...caje nepije, chutna ji stava Jupi multivitamin
tak nám od hiipu chutnal fenyklovej ,naopak nám moc nejedou ty ovocný 😒 zkoušela jsem i zřeďenou šťávičku od hami ,ale úspěch nic moc.
K masozeleninovým příkrmům,já tedy vždy vyzkouším jestly není alergická a pak vařím povětšinou doma sama a jede jí fakt všechno,jak skleničky tak domácí 🙂
Taky kupuju všechny značky, aby byla změna. Malé chutná všechno. Ale toto skleničkové koupené jídlo máme tak jednou týdně 🙂
štávičky od Hami taky..ale dávám mu ji tak jednou týdně až za 14 dní, pže to je sladký..vypil by toho kýbl, kdyby moh 😅
Taky jsem si vzpomněla na značku Alnatura /prodávají v DMku/. Tu taky chválím
já zas kauflandskou Little Bee...super ovocný..např. mléčná kaše s vanilkou a sušenkami, nebo musli s ovocem..cenově je to jak Hipp 😉
Sis ,na ty jsem koukala,ale nebyla jsem si jistá jestly je to fakt kvalitní 😅 no ,ale když už znám někoho kdo odzkoušel tzak taky příště zkusím.
lenka: já taky měla nedůvěru, že to je Kaufland..ale naopak myslim, že to je kvalitní dost 🙂 do pátku jsou ještě na akci 🙂
sis,tak super zítra tam letím 🙂
Já se přiznám, že u ovocných přesnídávek na značku /či "kvalitu"/ poměrně prdím 😵 Většinou je používám pouze do něčeho /do jogurtu, nastrouhaného ovoce, jabka atd/. Takže jen přimíchám. A koupím i nějaké obyč.za 15 kč.
Tak my jíme nejčastěji Hipp a Hami, pak Alnaturu, Humanu a ovocné ještě Sunval a Holle. Baští všechny. Sunárek skoro vůbec, to jsme měli asi 2, mě ty jejich příkrmy připadají nějaký divný 😅 . Šťávičku vypije denně jednu - Hipp a Hami, ředím jí to vodou podle toho jak je šťáva hustá.
Frutapura je dobrá, ale šíleně mě rozčiluje jak má malinké kelímky, malá zblajzne 2 s přehledem, takovýhle praštěný balení fakt nechápu... 😖
jabber: ta frutapura je dělaná jako malá svačinka..my sníme jednu a pak vydržíme 4 h bez jídla..ale my jsme zas jiný exoti 😅
my jsme začaly na hippu..a taky u něj zkončily 😝 teda aspoň, co se maso-zel. týče. malá absolutně odmítá cokolij iného než hipp, ani doma vařené ani žádné jiné zlaté svaté, prostě ne - to by radši byla celý den hladem, když se jí to snažím vnutit, tak začne řvát a nadavovat a na to já teda nemám nervy..ovocné kupujeme sunárek a ty jsou fajn, neslazené, cenově dobré a malé chutnají..kupovala jsem i alnaturu, ale je dost drahá a malá už toho sní celkem dost, někdy i 2 sklenčky ovoce za den..jinak "pije" jen obyč. vodu (toma natura) a v noci ještě 1x mlíko, jinak nic jiného nechce..je to kříž, ale Mudr. říká, že kojený děti tohle dělaj a pokud je spokojená, že se nemám stresovat, že si sama řekne, co potřebuje a co ne..
ja kupujem zeleninovomasove hlavne hami, vyhovuje mi, ze to nie je uplne rozmixovane, ale ze su v tom aj drobne kusocky...
ovocne hlavne frutapuru, ale aj sunarek s ovocie mliekom, hipp ovocie s jogurtom...
siss ted koukam k tobe do alba jak rostete pamatuju si te jeste jako tehulku 🙂
a mame stejny sedatko a stejnou postylku 🙂) to sedatku kupuje hodne lidi co se tak divam...
no a Petko,ai nemluvim,to uz je fesak!!
já jsem ted koupila sunárek s mlíčkem..jsem myslela, že tam bude jako pokračovací výživa..ale vypadá to fakt na mlíko 😕
sis,sem ho koupila taky mám v ledničce,ale ještě jsem nezkoušela 😕
lenka: no ty obávaný jabka se smetanou jsem dala..a přežil to 😅 a ted mám tu duetku od Hipp..brokev+tvaroh..a Little Bee tvaroh s banány a jablky... 😕 jako nějakej doktor ti řekne, že do roka žádný mléčný výrobky..nějakej, že se to zas může..tak já nevim..ale vzhledem k tomu, že Tygr skoro nepije mlíko..tak mu to dám 😎
já už dala jogurt jabko a jako chutilo a dobře pročistilo 😀 😀 😀 teď mám doma od hamánka ovocnou kašičku s piškoty
sisstin - aha, no tak to je pak setsakra malá svačinka 😀
No s mlíkem - my už dáváme asi 2 měsíce odpoledne bílý jogurt a od minulého týdne mi mudra řekla, ať do dopoledního ovoce dávám polívkovou lžíci tučného tvarohu....tak dávám, malá je po tom jako divá a žádné problémy jsem zatím nezaregistrovala 🙂. Já jsem si všimla už dřív, že naší Ádě chutnají ty ovocné přesnídávky spíš kyselejší. Když je moc sladká - třeba banán s hruškou - tak toho tolik nesní 😖
Zeleninový nám nejvíc jedou Alnatura z DM, Hipp, někdy Hami, ovocný zatím dávám jen frutapuru, chutná mu moc. Čajík jedině Hipp meduňkovo -jablečný nebo stejnou šťávičku z Kaufl. jinak nic jiného nechce pít, zmlsanej chlap no 😉
já nemůžu dávat nic s pomerančem nebo citronem..hned je osypanej 😔
tedy..jestli pocitujete nejaky rozdil ptz ja rozhodne ano...