Dobry den, prosim o radu. Uz jsem z toho zoufala.... mala (Za tyden dva mesice) mi druhy nebo treti den odmita prso a kdyz uz se napije, tak mi prijde ze se napila hrozne malo. ALE plen ma pocunych 6 za den a stolicku ma krasne zlutou a to ji ma i ctyrikrat za den. po (ne)kojeni se tvari spokojene. .. Kojim ji stale po dvou hodinach a kdyz spi, tak ji necham spat dokud se sama nevzbudi... ..kdyz ji prilozim prso,tak otoci hlavicku a vzteka se, breci jako by nechtela..ale pritom vim ze by uz mit mela... mate nekdo taky takovou zkusenost???:((((
Holky hledejte zde na koniku, je o tom clanek. Bohuzel nevim, kde presne. Mekde v sekci kojeni
Ahoj holky, my jsme pili po dvou hodinách taky, přibírali jsme na dolní hranici, ale jelikož je kluk už druhý nechtěla jsem se nechat znepokojit, přestože jsem z toho měla pěknýho nerva. Jak říkáte byly chvilky kdy prso nechtěl a otáčel hlavičku, hlavně jsme pořád ublinkávali, a pili jsme hlavně v noci a to pořád. Teď taky pijeme v noci (teď už devět měs.), klidně dvakrát i třikrát, a máme skoro 10 kg. Můj úsudek je takový, že mají prostě dost, a nemají hlad, když nepijí.. podle mě když jsou spokojení a usnou a jsou schopní spinkat a počurat plínky a mít takhle hezkou stoličku, tak bych to dělala jako doposud a třeba se to nějak vytříbí... Dokud je mimi spokojené, tak se tím neztresujte, kdyby brečelo po kojení, nebo nespinkalo, tak by asi dle mě mělo hlad, jinak je to asi v pořádku. 🙂 Úspěšné kojení a hlavně se neuchylujte hnedle k umělýmu mlíku a bojujte.. kojili jsme taky třeba permanentně v růstových spurtech, a to třeba i po hodině..čili pořád 😉 . Tak snad to trochu pomůže
pujc si vahu a vaz pred a po kojeni , uklidnis se ze vypije akorat, kdyz vypada spokojene a nerve hlady, nezvraci.
v tech dvou mesicich uz precejen ma vetsi "hltnost" nez novorozenec a staci jim kratsi cas na kojeni 🙂
@ewcas jeste me napada me to vztekani delala dcera prakticky od mesice a jedine co zabiralo na to aby relativne v klidu pila bylo kojit zasadne v leze na posteli. take se mi zdalo ze pije malo ale proste probirala, ac u kojeni delala hysteraky. v peti mesicich dosahla osmi kilo, takze i takove decko s blbym stylem kojeni dokaze neco vypit a pribirat. je docela divoka i ted. syn byl klidas a kojil se ukazkove.
mmch kojeni po dvou hodinach mi prijde prilis caste.
Holky, tak uz je nam devet mesicu a mala krasne prospiva, byl to kolikrat boj (kojeni- nekojeni) obcas jsem i zavidela maminkam co nekojili, jelikož vedeli presne kolik si jejich prcek vzal mlicka. Nakonec jsem si nasla styl kojeni, ktery ji presne yvhovoval a tak to mame do dnesniho dne🙂 MOc diky za vase nazory🙂
To je typický bojkot kojení, máte holky málo mlíka, málo teče a pomalu se spouští. V noci pijou, protože jsou ospalé, tak to tak nevnímají. Prožila jsem si s dcerou bojkot od třetího měsíce až do roka, noc byl náš čas. Kojit jsem vydržela do roku a půl, pak začala bojkotovat znovu a to už jsem nedala... Je to moc náročné, držím palec! 😢
@ewcas taky by mě to zajímalo, protože s dcerou mám podobné problémy. Přibírá na dolní hranici , ale přibírá....je spokojená, šikovná (už se otáčí na bříško). Ale některý den si po hodinách vždy jen cucne max 2-3 minuty, někdy ani to ne a za 2-3 hodiny zase nechce ....a pak pije xxx krát v noci.