za 3 týdny začínáme s příkrmy
můžete mi doporučit kvalitní testované lžičky a misku atd, aby to bylo testované 🙂
Taky nevím jestli máme testované,ale lžičky máme s DM drogerie a misky z Tuppeware.
lžičku používám chico a misky kupuji v lékárně. 🙂
lzicky z Dm a misku ma keramickou.
My máme nádobí i lžičky od Tomme Tippee. Nádobí průměrné, ale lžičky jsou parádní. Skvěle se mi s nimi malý krmí. Máme tyhle: http://www.forbaby.cz/zbozi/23495/-1/20413/1/4-...
My jsme používali nejdřív silikonovou lžičku, byla super malá a úzká. Nevýhoda - je děsně hluboká a Jakoubek z ní nedokázal sníst všechno jídlo. Vměnila jsem ji za lžičky od Aventu a super.Nádobí používám zatím naše,ale chtěla bych mu teké pořídit nějaké dětské.
Lžičky z DM a to krátké i dlouhé, obojí jsou super, miska tommee tippee, keramika
holky, co pořídit na první příkrmy a od jaké firmy jsou dobré?
Tak jak tak koukám, začánám se rdít. 😔 Používáme obyčejnou skleněnou mističku (velikost je úplně akorát) a papáme malou nerezovou lžičkou. Ale viděla jsem krásné smaltované talířky s kočičkama - mám na ně zálusk. Do těch plastů se mi moc nechce.
mi používáme tupperware 😉
speciální nádobí nemáme
používám porcelánovou misku,protože ty plasty hrozně rychle stydnou 😝
příbor máme T.Tippee
My máme nachystané lžičenky z DM jsou suprové a mističku máme porcelánovou jěště po synovi s maxipsem Fíkem a nějak to nebudu hrotit my jedli z talíře a vyrostly jsme. Plasty moc nemusím a tak jedině porcelán 😉 nebo sklo 😉V Ikei jsem viděla porcelanovou misku s přísavkou tak až se budeme učit papat pořídíme 😉
já mám právě strach z porcelánu, jestli nebude věčně rozbitý
a něco cestovního máte?
lzicky 5kusu za 30kc z DM misky nemame zatim valime ze sklenicek primo jinak sem pouzival aplastove ikea nebo keramicke idea a potom zelena sada na papani ikea..musi to byt jako nejak specialni to nadobi?
aponchie: nemusí být speciální, jen mě zajímá co kdo používá
Používáme žličku od chica (zahnutou silikonovou) a misku od Mamu (s přísavkou). Žlička je parádní, krásně měkká a není hluboká, takže se s ní opravdu dobře krmí. A miska je standartní jako každá druhá 😉
taky jsem ji koupila terce a u nas je naprd toalne blbe se s ni krmi 😖
aponchie, kdy jsi začala s příkrmama, od ukončeného 5.měsíce?
Lžičky pužíváme z DM a jsou super.Začínala jsem se lžičkama od aventu, ale ty nám nevyhovovaly.Jsou až moc mělké a malinkaté, polívčičku z nich určitě nenakrmíte, nám to teda nešlo... ☹
Misku na příkrmy dávám porcelnovou, nebo krmím rovnou ze skleničky(přesnídávku).
A když mu třeba nastrouhám jabko nebo nakrájím banán a tak , tak mu to dám do mističky z ikey http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/4013... s přísavkou a on papá sám.Sice je to trošku bordílek , ale musí se to nějak naučit... 😀
holky, lžičky z DM máte ty dlouhé nebo krátké, mají tam dva druhy
Já mám ráda misky od Aventu. Pořídila jsem je synovi na první příkrmy a nadšeně z nich jí i čtyřletá dcera, které se nejvíc líbí čísla na okraji. Velkou výhodou je protiskluzové dno, takže opravdu zůstávají tam, kde mají. Pokud do ní dám starší třeba salát k obědu, přesahující okraj krásně padne k talíři a nebryndá mi nikde kolem. Jsou plastové, ale opravdu kvalitní, myji je skoro denně v myčce a není to vůbec znát.
http://www.aventbaby.cz/sada-dvou-misek-mala-ve...
já si nemůžu vynachválit misky s lžičkou od AVENTU!!! misky jsou dvě, jedna menší a druhá s větším průměrem. Menší máme na přesnídávky a do větší připravuji oběd. Mají prostiskluzovou stranu na spondní straně misky, což je velmi praktické, miska neklouže a velikost je ideální. Dávám do ní příkrmy i s mrkvičkou, dávám ji do myčky a mám je stále jako nové 😉 Vzhledově atraktivní a náš malej je má rád, líbí se mu. U jídla se i pobavíme. Nebojte se, že jsou z plastu, naopak jsou lehké a mohou se dávat do myčky. Z lžičky jsem měla nejprve obavy, zdála se mi příliš malá, ale předčila moje očekávání. Na dotyk měkká rukojeť, která je delší a do pusinky je taky příjemná. Opravdu kvalitní zpracování. Akorát pro větší děti bych volila jinou lžičku s větším průměrem. už nestíhám nabírat jídlo 😉
Dobrý večer, já jsem pořídila soupravičku s příborem v DM http://www.akcniletaky.com/letak-dm-drogerie--n..., je super jsem z ní maximálně nadšená a malej taky :o)
My měli jako úplně první sadu Tescoma Bambini a za ty peníze teda nic moc.myslím, i za míň se dá sehnat stejně dobrá, ne-li lepší
Za mě obrovská spokojenost s Avent mističkama a lžičkou. Mističky protiskluzové, což já u svých dětí oceňuji, protože jsou to střeštiprdla. jsou do myčky a mikrovlnky . Takže super 😀
I já se připojuji k maminkám spokojeným s Avent mističkami a lžičkou. Obojí používáme velmi rádi.
První lžička má ideální tvar, veškeré jídlo zůstává v pusince, rukojeť je dostatečně dlouhá i do lahviček s přesnídávkami. Máme i jiné lžičky, ale tato je nej!!!
Mističky se prodávají v sadě po dvou, menší používáme na svačinky a větší na obídek. Výhodou je protiskluzové dno, mohou se dát do mikrovlnky a mýt v myčce, což nejde u všech mističek.
Kvalita je 100% a krásné jsou i obrázky 🙂.
Někoho může trochu odradit cena, ale ta kvalita za to stojí!!
Dětská Tescoma 😉
Z misek jsem nadšená jak já, tak obě mé děti (2,5 roku a 8 měsíců). Menší misku používá mladší a větší misku používá starší 🙂 Syn nechce už jíst z něčeho jiného, vždy se těší na obrázek na dně misky. Mě se zase líbí protiskluzová úprava, nemusím se bát, že mi misku ze stolu převrhnou.
Perfetní mističky.Hluboké,dobře se v nich jídlo připravuje a dobře se z nich krmí.Perfektní je i dno,které jen tak nestrhne mimčo ze stolu.I v ruce se při krmení dobře drží.Já jsem s ní maximálně spokojená.A i se mi líbí dizainově.
Tento výrobek jsem viděla už v těhotenství u kamarádky a moc se mi líbil .Proto jsem těd ráda že jsem si tyto užasne talířky pořídila a v době přecházeni na pevnou stravu je využívám každý den na příkrmy sušenky atd. Naší malé se líbí veselé obrázky a mě se zase líbí pogumované dno které zabráni klouzáni talířku po stolečku .Velké plus je že se talířky mužou dát do mikrovlné trouby a do myčky🙂 Byla to moc dobra investice cena odpovídá kvalitě výrobku . Talířky od Aventu určitě doporučuji dále svým kamarádkám a známým 🙂
Nevím,jestli máme testované,ale koupila jsem krásnou misku u nás v lékárně,je protiskluzová a lžičku máme od Hippu,dostala jsem v porodnici s přesnídávkou v kufříku 😉