Ahoj mamči moc prosím o rady, tipy a recepty na příkrmy pro 7 měsíčního prcka, od 3 měsíců je naše na UM, takže přikrmuji už od 4 měsíců, ale jen skleničkami. Teď už jí dávám i bílý jogurt s banánem a ovocné přesnídávky, ale spíše mě zajímají recepty na ty masozeleninové příkrmy. Mám v plánu navařit tak na 10 dní dopředu a jídlo pak zamrazit... Taky mě zajímá jak je to s tím olejem - prý se má do vařených příkrmů přidávat, jaký dáváte a kolik?? Jsem z toho jelen!!!
Ahoj, tak já vařím co pro nás to pro Verunku, jen jí včas odeberu aby to nemela ochucené, super je parní hrnec, kde udělám kuřecí prso, zeleninu ( bud koupenou nebo mraženou ) - to rozmixuji a pak střídám přílohy - brambor, rýži, ted už zkouším vlasové nudle ( místo těstovin ), nebo třeba když dělám špenát a masem a knedlík, tak Verunce uvařím ve vodě kousek toho masa ( třeba hovězí ) , špenát včas odeberu a uvařím jednu bramburku, rozmixuju, když je toho víc schovám si na další den do mističky do lednice, taktež s polévkami.....a olej přidávám kapku ( od oka prostě jen maličko ) slunečnicového ( kvalitního ) aby jsme neměli zácpu ,ale u domácích jídelek které nezahuštuji to nai není moc potřeba pokud tam není moc mrkve například.