Ahoj maminky,
chtela bych se zeptat, jak si myslite, ze nejlepsi denni stravovaci rezim 7.mesicniho miminka, ktere je kojene. Holcicka ma rano MM, pak zase MM, v poledne obed, ktery ji dam zapit cajem, ale stejne chce vetsinou MM, pak MM, svacina ovoce, MM, a vecer kase zapita MM, v noci vstava 2-3 a chce MM. Rada bych postupne zacla odstavovat a myslela jsem, ze to pujde tak, ze dam obed zapit vodou nebo cajem, ale nejak se mi to nedari. Taky nevim, kdy zacit s dopoledni svacinou, pripadne snidani. Kojit chci tak do roka, ale treba jen vecer, rano nebo v noci, pres ten den bych uz to rada omezila, prosim, poradite nekdo? K prsu chce obecne celkem casto, treba jen na uklidneni, nejak nevim, takze ze by papala co dve nebo tri hodiny u nas neplati, nechci ji to odepirat, spis naucit, ze je i neco jineho.
Dekuji a preji hezky vecer!
tak tohle bych neřešila mojí holčičce je 9měs. a stravuje se stejně ráno MM,dopoledne MM nebo jogurt,nebo nějáké ovoce,kapsičku,přesnídávku s keksíkama mezi tím MM pak obídek a čajík(to už zvládáme bez MM,po spánku zase jogurtík nebo ovoce,keksíky,MM za chvilku kukuřičnou tyčku a MM,a za celý den vypije 150-200ml čajíku,ov.štáviček nebo vody,večer kaše dopapá MM a v noci někdy 2x,někdy 3x a povede se i 4x neřeším to MM je fantastickej pomocník žádné lahvičky,ušetřené penízky,a jídlo vždy při ruce 😀 takže kojení zdar 🙂 🙂 😉 🙂 🙂 🙂
@loocin Já kojila do 6 měsíce plně. Teď má malá 7 měsíců a náš den vypadá takto: ráno v 6-7 MM, 8snídaně( ovoce s kašičkou) bo nic jiného zatím nechce, v 10:30 buď odstříkané mléko nebo Nutrilon, jak se zadaří od rána cca100ml. 13:00 oběd masozeleninový příkrm 100ml. a čaj30-50ml. pak dokojím a když nechce tak hned odstříkám na večerní kaši. 15:00 nutrilon 120ml. to už nemám tolik MM mléka, 17:00 kaše z MM a ovoce, čaj 30-50ml. před spaním kojení odhadem 70ml. a to chodí spát brzy tak v 19:00. v noci asi po třech hodinách kojím ale nic závratnýho jen podudání.
Ze začátku jsem nevypité MM neodstříkávala a najednou utekl týden a já zjistila že jsem dost přišla o mléko, proto odsávám tak 2x přez den, a někdy i večer když po kaši už nechce MM. snažím se znovu nastartovat laktaci, tak pozor abys také nepřišla o mléko denním odstavením.
Ja jsem jela podle navodu na www.kojeni.net a syn krasne prospival a dodneska ji vse, miluje ovoce a zeleninu.A sladke odmita...Pani to tam na velmi prehledne rozepsane.