Denní stravování 7měsíčního kojeného miminka

loocin
13. lis 2015

Ahoj maminky,
chtela bych se zeptat, jak si myslite, ze nejlepsi denni stravovaci rezim 7.mesicniho miminka, ktere je kojene. Holcicka ma rano MM, pak zase MM, v poledne obed, ktery ji dam zapit cajem, ale stejne chce vetsinou MM, pak MM, svacina ovoce, MM, a vecer kase zapita MM, v noci vstava 2-3 a chce MM. Rada bych postupne zacla odstavovat a myslela jsem, ze to pujde tak, ze dam obed zapit vodou nebo cajem, ale nejak se mi to nedari. Taky nevim, kdy zacit s dopoledni svacinou, pripadne snidani. Kojit chci tak do roka, ale treba jen vecer, rano nebo v noci, pres ten den bych uz to rada omezila, prosim, poradite nekdo? K prsu chce obecne celkem casto, treba jen na uklidneni, nejak nevim, takze ze by papala co dve nebo tri hodiny u nas neplati, nechci ji to odepirat, spis naucit, ze je i neco jineho.
Dekuji a preji hezky vecer!

sara84
14. lis 2015

Ja jsem jela podle navodu na www.kojeni.net a syn krasne prospival a dodneska ji vse, miluje ovoce a zeleninu.A sladke odmita...Pani to tam na velmi prehledne rozepsane.

brtnice
16. pro 2015

tak tohle bych neřešila mojí holčičce je 9měs. a stravuje se stejně ráno MM,dopoledne MM nebo jogurt,nebo nějáké ovoce,kapsičku,přesnídávku s keksíkama mezi tím MM pak obídek a čajík(to už zvládáme bez MM,po spánku zase jogurtík nebo ovoce,keksíky,MM za chvilku kukuřičnou tyčku a MM,a za celý den vypije 150-200ml čajíku,ov.štáviček nebo vody,večer kaše dopapá MM a v noci někdy 2x,někdy 3x a povede se i 4x neřeším to MM je fantastickej pomocník žádné lahvičky,ušetřené penízky,a jídlo vždy při ruce 😀 takže kojení zdar 🙂 🙂 😉 🙂 🙂 🙂

martina8383
17. led 2016

@loocin Já kojila do 6 měsíce plně. Teď má malá 7 měsíců a náš den vypadá takto: ráno v 6-7 MM, 8snídaně( ovoce s kašičkou) bo nic jiného zatím nechce, v 10:30 buď odstříkané mléko nebo Nutrilon, jak se zadaří od rána cca100ml. 13:00 oběd masozeleninový příkrm 100ml. a čaj30-50ml. pak dokojím a když nechce tak hned odstříkám na večerní kaši. 15:00 nutrilon 120ml. to už nemám tolik MM mléka, 17:00 kaše z MM a ovoce, čaj 30-50ml. před spaním kojení odhadem 70ml. a to chodí spát brzy tak v 19:00. v noci asi po třech hodinách kojím ale nic závratnýho jen podudání.
Ze začátku jsem nevypité MM neodstříkávala a najednou utekl týden a já zjistila že jsem dost přišla o mléko, proto odsávám tak 2x přez den, a někdy i večer když po kaši už nechce MM. snažím se znovu nastartovat laktaci, tak pozor abys také nepřišla o mléko denním odstavením.