Dáváte miminkům (7 měsíců) ovocný příkrm před obědem nebo po obědě?
Já začala odpolední ovocnou sváčou a po nějaké době přidala ovoce i dopoledne 😉
Odpoledne 🙂
Já jsem dávala ovoce dopoledne do té doby, než přišel čas zařadit i druhou svačinu, to jsem přesunula ovoce na odpoledne a dopolední sváča bylo kojení, teď dávám dopoledne např.mixované ředkvičky s tvarohem, bílý jogurt atd. a odpoledne pořád to ovoce 🙂
Většinou odpoledne 🙂 Dopo bílý jogurt a chlebík třeba a odpol ovocná svačinka 😉 Oni toho ovoce jí hodně, tak by mi pak nejedli zeleninku k obědu.
my mame v 6.m ovoce spis dopo,odpoledne si jeste bere mliko,ale nase mrne je hladovec tak kdyz vidim ze by si po mliku jeste neco dala tak dostane odpoledne 🙂
Já dopoledne 😉
Já dávala u všech třech ovoce dopoledne a odpol.jogurt nebo pak když byli starší i třeba rohlík,apod. 😉
já dávám ovoce k dopolední svačině, na odpolední sváču mám v plánu jogurt (ale zatím nedávám, malý je na HA mlíku kvůli mým alergiím)
taky dávám ovoce dopoledne, odpoledne jogurt, po jogurtu by pak neobědvala, po ovoci dřív vyhládne 😉
my máme ovoce dopoledne, odpoledne sice taky, ale s jogurtem 😉 .
v těch 7 m.jsem dávala ovoce také dopoledne, odpoledne bylo na sváču mléčko 🙂 .
Je to jedno. Je to jako když by na to měl chuť dospělý, nemusí to být pokaždý stejný..
muzu se zeptat od kdy jste davaly jogurt a jaky?Popripade poradit nejake svacinky pro 8mi mesicni ditko. Dekuju moc
Jak kdy 🙂