Nějak mi docházejí inspirace co dávat malé na sváču. To je pořád ovoce nebo zelenina, jogurt bílý, kaše, přesnidávka. Poradíte ? 🙂 🙂 🙂
Nějakou tu křupku občas? Mně to teda přijde pestrý celkem dost na 7 měsíců.
Já např. dávala I puding,vařila jsem ho z plnotucneho mléka,možná by šel udělat I že Sunaru,ale myslím,že snad od Hami nebo tak jde koupit. Ty co se prodávají s tou rádoby šlehačkou bych rozhodně nedávala... Možná me někdo za pudink odsoudí,ale přivedla me na to kamarádka,protoze uz jsem taky nevěděla a obě máme děti zdravé...
Upéct domácí sušenky, sušené ovoce.
tak oni děti jsou konzervy, nám to přijde málo, ony jsou rády za pár věcí 🙂
Mě příjde,že na sedm měsíců toho papá dost....🙂 tak to jinak kombinujte,ty křupky nejsou špatné, jsou i sušenky sunarka a ty jsou od 6 měsíců. Myslím,že když jí po kouskách budete dávat i rohlíček,tak by to šlo.... 😉 Také malé někdy kupuji takové mlíčka v krabičce, ty by jí třeba také chutnali,některé jsou i od 6 měsíců. 🙂 Nedávám je stále,ale pro změnu jídelníčku jednou za čas.....🙂
jogurt s ovocem, marmeládou, to už jsi taky asi zkoušela..kus vařené zeleniny do ruky? vydrž ještě tak 2m, a už to bude i chlebík s máslem, lučinou apod..