Chtěla jsem se zeptat, co mám dát pít miminku, když má po čaji zácpu? Každý den co pil čaj ji měl. Dva dny jsem mu ho nedala a kakal normálně sám, když mu dám trochu čaje tak už to má hustější.. Jak fenyklový, tak heřmánkový.. Může pít vodu? Nebo já už nevim. Jsou mu tři měsíce a papa po 4-5 hodinách
Ahoj, jestli kojíš tak mu nedávej nic, jenom prso, jestli nekojíš tak převařenou kojeneckou vodu. Názor naší dr.
@ufina95 ano můžes převařenou vodu 🙂 já ji malému dávala maličko teplejší, ptz jinak to pít nechtěl 🙂
@luciehutt me taky nechtela pit zadne caje ani vodu,ale ty ovocne stavy,ktere jsem jeste redila 1:1 ji chutaly.kupovala jsem bud v rossmanu a nebo dm.v rosmanu maji vetsi vyber.
Muze kojeneckou vodu 🙂 mne to mala pila taky. Tou se nic nezkazi.
Ve trech mesicich ji staci UM nemusis nic pridavat a vubec bych nedavala ty stavy,pak nic jinyho chtit nebude,nehlede na to,ze je to plne cukru,ktere tak malymu clovickovi nesvedci
Zkusila bych nabízet kojeneckou vodu, případně dětský čajík. D´Kojeneckou vodu se doporučuje ze začátku převařovat
Dokud nema prikrmy, staci um, v tom ma tekutin dost. Pozdeji treba detsky caj - synovi chutnal zluty tusim od Lerosu 🙂
@ufina95 jestli kojíte, tak to vůbec neřešte a nic pít mu nedávejte - mléko obsahuje vše podstatné včetně dostatečného množství tekutin.... a pokud dáváte UM, tak si myslím, že do prvních příkrmů je to stejné...