ahoj maminky chtela jsem se zeptat zda je nutne myt lahvicky na mlicko pouze s pripravkem na to urcenym nebo jestli je to mozne myt i normalnim jarem nez dam lahvicky vyvarit?
Ja myla jarem..
nikdy jsem nepoužívala ani Jar ani určený mycí prostředek, vždycky jsem vypláchla ve vodě a dala na 5 min.vyvařit a stačilo to...
Já myla i Jarem nebo Ecoverem a pak dávala buď vyvařit event. do parního sterilizátoru.
Já jsem myla jarem a každý večer jsem dala do myčky do sterilizátoru.
Mléko obsahuje tuk, takže nějaké odmašťovadlo to chce.
já myla jarem, důkladně vypláchla..vyvářela jsem 1x denně, později i jen třeba 1x týdně
Myjeme od narozeni dodnes Farlin-em na detske lahve, nyni uz i do mycky s DM Natura eko tabletami. Maly je 13. mesicu. Sterilizovali jsme parou vzdy po umyti cca do neceleho 7. mesice veku. Nikdy jar apod. aj.
Může se mýt i jarem, ale já používám Nuk na lahvičky a jednou denně vyvařuju.
deluji za rady...ja myju pouze pripravkem na lahvicky a savicky od nuku a mela jsem strach tam dat primo jar...ted ten jar zkusim,kdyz to teda nevadi...my davame do jidla jeste i kapicky na brisko a ty jsou taky mastny a to bych jen vodou neumyla..
Já je myla normálním jarem a nebo je dávala do myčky na nádobí. Pak jsem je ze začátku vyvařila v kastrůlku s vodou a později už jen pořádně vypláchla. Dneska je dávám do myčky a jen zběžně vypláchnu (je nám rok a půl).
Já jsem si koupila speciální přípravek od NUKK, ale myslim, že kdybych je myla jarem vyjde to na stejno
Lahvičky myji vodou a občas dám trošku jaru :o)