Holky, nevíte, jak se produkty od HIPPu cenově pohybují v Německu v DM drogerii nebo v Rossmannovi, popř. někde jinde? Jde mi o příkrmy, ubrousky a o mlíčko. Děkuji
My jsme kupovali mlicko, zatim jednicku a vychazelo to o 50 draz nez unas v dr.max. ale dr.max uz taky zdrazil. Tak to vychazi stejne.
v černé ovce byla zrovna minutý týden reportáž, jak jsou rozdílné ceny v dm v ČR a v Německu, zrovna u toho dětského jídla byl rozdíl fakt velký...
Podívejte se pro představu na dm.de.
@gingergia Fííha, děkuju, ale to jsme mi radši neměla ukazovat, teď mě to bude akorát štvát, že jsem tam nezajela už dřív 😀 A já si říkala, jakej super kauf jsem udělala, když jsem ty HIPPy příkrmy nakoupila za 44,-. A tady 1 Euro.
@kirinka2013 nevím přesně jak teď, ale cca 2014-2016 jsme jezdili do německa pravidelne. Hipp ha tam byl cca o 100 na krabici levnější, pleny dm taky cca 100 na krabici, hipp vhlcene ubrousky taky o dost. Sklenicky, kapsicky atd taky.
Prosim te, vsechno je levnejsi!!! Vsechno. Hipp kase na dobrou noc za 99centu. Hipp zelenina s masem myslim asi 1,19eur. Na plenky dostavame takove kuponky na slevy, nekdy jsou v kramech. Ale co mne opravdu zarazi, je ta cena tech sklenicek. By mne moc zajimalo, kde na to ty maminky v cr berou a kde ty prodejci tu drzost berou to takto prodavat.
Když jsem tam koncem minulého roku kupovala UM Hipp 1, stalo stejne jako u nás, ale složení je jiné, to z ČR se lépe rozpoustelo.
Zdravím vás všechny a přidávám ceny, za které nakupuju pro děti v Německu já😉... Velké příkrmy Hipp a Alete 250 g za 1,15 € (u nás stojí 60 Kč)... Mléko Bebevita od jedničky výše za 3,45 € (teď je třeba v akci v Tetě za 159 Kč, jinak je ještě dražší ) a ubrousky Hipp nebo Pampers balení po třech kusech za 3 €... To jsou běžné ceny, mívají i akce... Při dvou malých dětech je to úspora za měsíc fakt velká... Určitě se do Německa vyplatí zajet jednou za čas na velký nákup...😀 jen plenky jsou tam poměrně drahé...
Já tam byla akorát teď o víkendu a ceny jsou fakt rodílné. Nakupovala jsem v DM, tam jsou HIPPY skleničky za 0,85 za ovoce a 1 euro za obědy 190g, nejdražší skleničku jsem kupovala za 1,25 euro a to byla nějaká limitovaná sezónní edice 😀 Pleny babylove o 100,- levnější než u nás. Kaše za pár korun. Akorát mlíko HIPP se nevyplatí. Jinak pro představu, udělala jsem komplet nákup na 2 měsíce pro mimčo (kromě mléka), tzn asi 120 přesnídávek, 60 obědů, 4 mega balení plen, kaše, ubrousky, pitíčka...A ještě jsem měla kupon na 10%. No spočítala jsem to a nechala tam polovinu v porovnání s českoým DM. A vyšlo mě to o 1/3 méně než kdybych u nás nakoupila přes net. Už nikde jinde!
Rossmann, REWE, MULER drogerie apod, vše je to dražší, jednoznačně nejlevnější je DM z toho, co jsme projeli.
ahoj asi před 14 dny byli rodiče v Německu v Kauflandu a příkrmy tam vycházeli o dost laciněji než u nás. Malý vycházel v přepočtu na 12 a velký na 22. U nás stojí malý 35 a velký kolem 60 😥 nevím jak v drogeriích ..