Zdravim
Mam dotaz mam syna 9,5 mesice mam ho budit na rani mleko nebo mu ho dat az se sam vzdi a rekne si? Narodil se o dva tydny drive proto jsem ho budivala a stale ho okolo 6 budim.
On se nekdy sam vzbudi treba v pul 6 a nekdy zase treba az v pul sedme. Proto jsem byla zmatena a nevedela jestli budit nebo ne 😊
Kdyby měl hlad, tak se vzbudí dřív 🙂 nech ho a uzij si klid 🙂
Super diky za radu 😊
Spokojeně spící dítě se nebudí, a hlavně nebudit v noci, ani kvůli medicíně, leda by měl horečku. Neznám nic horšího než vyrušit dítě z hlubokého spánku. Můj ctyrletak mě ráno v sedm posílá do prd..e, když ho budím do školky....
rozhodne nebudit, naprosta blbost budit. Az bude mit hlad vzbudo se sam😉
Taky jsem nebudila.. podle mě se vzbudí pokud mají hlad a řeknou si. A aspoň se pořádně vyspí.
Ja mam syna narozeneho na 37+0, od pul roku je bez UM, ji jen na lzicku a na jidlo nikdy nebudim... vstava kolem sedme a pak proste v klidu nachystam snidani. Vecer si da mezi 19 a 19:30 veceri a jde spinkat. Uz je mu rok, ale toto praktikujeme od toho pul roku..
Malá je o 16 dní dřív a nebudím na žádné jídlo asi od pátého (možná šestého) mesice. Oni si řeknou 🙂 a ráno bych nebudila vůbec. Buď rada, že spí 😉