ahoj, chtěla jsem se zeptat, kojím po 2-3hodinách přes den. A příští týden potřebuji odejít na celý den. Zkoušela jsem si mlíko odsát, ale hrozně to bolí.Tak jsem si říkala, že bych nachystala příkrm.V porodnici jsme ho měli taky a problém nebyl. Jde mi o to, jestli třeba mimčo nepřestane chtít to moje mlíko...a nebo jestli to není problém, když dostane jeden celý den příkrm a pak zase moje mlíko. Díky za odpovědi.
myslím,že by to problém být neměl,ale otázka je jestly třeba pak nebude chtít jen lahvičku jelikož z ní je papání snažší 😕 my jsme dokrmovaly už v porodnici přes stříkačku a pak jsem mohla v pohodě kojit(bohužel beztak ne dlouho 😔 )
kdyz se ji to da strikackou, tak by nemuse byt pak s prsem problem, nas zvladal vse dohromady - lahvicky, strikacky, prso...
ale problem bude v tom, ze cely den nekojit a neodstrikavat asi nepujde, alespon me by tenkrat prsa desne bolela a bala bych se, ze z toho budu mit zanet nebo tak neco...
Přesně, odstříkat musíš. Jinak to bude bolet, hrozí nějaká zatvrdlina nebo zánět. A taky by ti mohla klesnout produkce mléka, laktace ještě není úplně ustálená.........
přesně jak říkají holky. Ale den bez kojení asi tvoje prsa nevydrží. Buď ti prasknou nebo vytečou 😀 Mě by teda levý vyteklo a pravý prasklo 😀 😀 Jinak my kombinujem flašku s kozou a neni problem. Prso chce vždycky a lahvičkou taky nepohrdne, když má hlad.
aha, tak díky. tak se tomu odstříkání stejně nevyhnu ☹ a není problém jako ta kombinace? nebude mít třeba průjem nebo tak něco? Fenyklový čaj jí dávám z flašky a pak prso normálně bere, tak toho se nebojím, spíš té kombinace.
dzej, když byly malý tak 3 měsíce, dostala jsem střevní chřipku a byla jsem den v nemocnici. Mezitím dostala UM z flašky a já jsem odsávala v nemocnici. Pak jsem se vrátila, nabídla prso a v pohodě...žádný průjem nic,...S tou flaškou ale opatrně, jak říkaj holky, Sabinka je ještě malá a mohla by zpohodlnět..
no my máme savičku ve tvaru bradavky a malinkou dírkou, takže musí hodně tahat, aby to teklo. No jako z prsa. Kombinace neni problem - průjem z toho mít nebude neboj.
Taky jsem to zkusila, zadny problem. Musela jsem odjet na cely den, hlidala mamka. Dala ji dvakrat odstrikane mlicko z lahvicky, pak asi 4 krat UM. V noci jsem ji kojila a zadny problem. Druhy den taky pila uplne v pohode. Akorat jsem musela asi 3 krat pres den odstrikat, prsa jsem mela strasne nality a bolely....Alespon jsem odstrikala do zasoby 😀
Dzej, radši bych ten příkrm dala stříkačkou, ne z lahve, aby pak chtěla prso. No ale ty prsa bys stejně musela přes den odstříkat, si myslím..... Celý den nekojit podle mě nejde......