Ahojte holky, setkala jste se některá s tím, že jste poprvé zkoušely dát prckovi kaši na dobrou noc (zn. Hipp), vypil cca 15 ml (celá dávka 180 ml), dokrmila jsem ho mlíkem a potom defakto celou noc se budil po 1-2 hodince a jako kdyby ho něco bolelo? Nevím samozřejmě jestli to bylo způsobené touto kaší, můžou to být i zoubky, ale nikdy před tím toto v noci nedělal... Děkuji za info.
ano je to možné že ho bříško bolí po tom http://www.stream.cz/adost/815987-a-dost-uhlici... jinak mohu ti poradit kaši bez uhličitanů Nestlé rýžová krupička která se přidává do UM a je od 4.měsíce
kaši - hami-sunarku - nikdy - jednak sou tam cukry a taky další "nechutnosti"
máš doma ovesné vločky? namoč je, rozvař je - jen ve vodě, případně přidej odstříkané mm a pak kapku oliv. oleje - uvidíš jak se bude olizovat a nebude žádné bolení 🙂
Je celkem dost pravděpodobné, že ho bolelo bříško z kaše, malá miminka poměrně obtížně složité sacharidy (obilniny) tráví, buď je to tzv. zalepí a dlouho spí a nebo je z toho naopak bolí bříško. Pročpoak asi laktační ligy doporučují kaši zavádět až jako jeden z posledních příkrmů (tedy kolem 8-9. měsíce nejdřív) a raději ráno?
Kaši na noc jsem jen zkusila. Dcera i tak trpěla na bolení bříška, a tohle to jen zhoršilo. Takže na noc jen mlíko a kaše byla jako dopolední svačina.
Zkusila jsem v 6m, nebyl to dobrý nápad. Po 3dnech jsem kaši zrušila a nasadila až od 9m. Na některé mimča může být těžká, špatně stravitelná, můžou mít pak větší žízeň..
Ahoj, to je normálka, když se tohle stane. Taková kaše dítě na noc pořádně zabetonuje a není se čemu divit, že ho pak bolí bříško a budí se ☹