Ahoj, poprosila bych o radu. Malá má 8 měsíců. Od 6,5 měsíce je na UM, prikrmy jsem začala zavádět v 5 měsíci, bastila celkem dobře. Nyní jsme ve stadiu, kdy pozře 5 lzicek a konec.
Už jsme vyzkoušeli vařit domácí prikrmy, ty nechtěla vůbec, takže kupujeme skleničky. Dávala jsem ji když měla čas na jídlo, když byla úplně hladová, když ještě nechtěla jist a měla na to trochu trpělivosti. Zkoušeli jsme ji to trochu rozredit i UM, jak mi poradila tchyně. Nechce nic. Co mi sní, tak je banán, ale ten už teď taky nějak moc nechce. Ovocnou kapsicku si v případě nouze vezme ale také to není žádná sláva. Chce jen mliko. Jak ji teda přimět k jídlu? Od 6. Měsíční prohlídky přibrala 300g a vytáhla se o 1 Cm.. už vážně nevím jak na ni. Zuby ji rostou,horní jednicky i dvojky, řve jak píchla už tři týdny a ne a ne ji vylézt. Dolní jednicky už má.. už jsem zoufalá ze mi nechce nic jiného než mléko.
Nabizej a neres to... nas maly ma do ted obdobi kdy neco miluje a za chvili to nechce vubec... bud rada, ze pije aspon um 🙂
Možná bych testla bych ještě normální kaši (třeba ovesnou) jestli půjde tak nějaké to ovoce do ní.
Bud rada ze pije UM. Můj syn do roka skoro všechno jidlo odmital a byl jenom na UM. Pak se to zlomilo a zacal jist.
Tak jsem rada. Já se bála abych ji tím UM neuskodila když mi přestala jist. Děkuji za tip s ovesnoukaši 😊
@kellynka321 to je pecka vid? Clovek se těší na prikrmove obdobi, jak Ti naši sladousci budou papat a ono pak prd😰 akorat nervy a stresy😇 neterince treba vadily kasicky - vse rozmixovane, svagrova zacala davat kousky a mala zacala bastit. Nebo misto rozmixovani, jen namackat vidlickou. Nebo dat kousek do rucky-mimco si s tim pohraje - pozuzla a neco sní😇
@kellynka321 nic... vydrzat a davat mlieko, to nevadi, este malicka.