Boj se zeleninovými příkrmy

kellynka321
29. črc 2018

Ahoj, poprosila bych o radu. Malá má 8 měsíců. Od 6,5 měsíce je na UM, prikrmy jsem začala zavádět v 5 měsíci, bastila celkem dobře. Nyní jsme ve stadiu, kdy pozře 5 lzicek a konec.
Už jsme vyzkoušeli vařit domácí prikrmy, ty nechtěla vůbec, takže kupujeme skleničky. Dávala jsem ji když měla čas na jídlo, když byla úplně hladová, když ještě nechtěla jist a měla na to trochu trpělivosti. Zkoušeli jsme ji to trochu rozredit i UM, jak mi poradila tchyně. Nechce nic. Co mi sní, tak je banán, ale ten už teď taky nějak moc nechce. Ovocnou kapsicku si v případě nouze vezme ale také to není žádná sláva. Chce jen mliko. Jak ji teda přimět k jídlu? Od 6. Měsíční prohlídky přibrala 300g a vytáhla se o 1 Cm.. už vážně nevím jak na ni. Zuby ji rostou,horní jednicky i dvojky, řve jak píchla už tři týdny a ne a ne ji vylézt. Dolní jednicky už má.. už jsem zoufalá ze mi nechce nic jiného než mléko.

vladienka
29. črc 2018

@kellynka321 nic... vydrzat a davat mlieko, to nevadi, este malicka.

mku
29. črc 2018

Nabizej a neres to... nas maly ma do ted obdobi kdy neco miluje a za chvili to nechce vubec... bud rada, ze pije aspon um 🙂

xkalisto
29. črc 2018

Možná bych testla bych ještě normální kaši (třeba ovesnou) jestli půjde tak nějaké to ovoce do ní.

zmrzlinka
30. črc 2018

Bud rada ze pije UM. Můj syn do roka skoro všechno jidlo odmital a byl jenom na UM. Pak se to zlomilo a zacal jist.

kellynka321
autor
30. črc 2018

Tak jsem rada. Já se bála abych ji tím UM neuskodila když mi přestala jist. Děkuji za tip s ovesnoukaši 😊

ivuska1986
31. črc 2018

@kellynka321 to je pecka vid? Clovek se těší na prikrmove obdobi, jak Ti naši sladousci budou papat a ono pak prd😰 akorat nervy a stresy😇 neterince treba vadily kasicky - vse rozmixovane, svagrova zacala davat kousky a mala zacala bastit. Nebo misto rozmixovani, jen namackat vidlickou. Nebo dat kousek do rucky-mimco si s tim pohraje - pozuzla a neco sní😇