Bílý jogurt - množství. Co myslíte?

martik169
7. zář 2022

Ahojte maminy, možná hloupý dotaz ale.musim 😅úspěšně jsem odstavila syna 17M , nyní nemá ani MM ani UM , nezkoušela jsem ho zařazovat vim ze by ho nepřijal,takže se snažím o pestrou stravu zatím ji až až, ALE.. každé ráno má jogurt a sní 250 až 300g 😅🙈je to fakt maras někdy by zvladnul i 400g ale to uz je fakt dost... jsem ráda že ho tak miluje vzhledem k tomu, že nemá žádné mleko, ale jak se říká "všeho moc škodí " a tak si někdy říkám, aby toho fakt zase nebylo moc.. Jogurty střídat, někdy obyc ,někdy skyr , řecký.. co myslíte? Nemám to řešit? Děkuji

veru181
7. zář 2022

A já myslela, že mám doma největšího jedlíka na světě 😀 Těch 250-300 g ke snídani je podle mě ok, já teda dávám jogurt jen ke svacine, takže cca 100 g + ovoce. Mléko má ještě z kaše, pak občas nějaký sýr, žervé na chleba, omáčky se smetanou… Jogurty nestřídám, má zatím (ve 2 a čtvrt letech) jen bílý a ovoce do nej nebo zvlášť - chutná mu a aspoň to není zbytečně doslazované 🙂

martiniquest
7. zář 2022

Pokud z toho nema vyrazku ci zazivaci problemy, tak bych mu dala, co hrdlo raci.

emillyhk
7. zář 2022

Jsme bez mléka už od 14m. Jogurty kupujeme velké a většinou ho během dne sní. 😄 Ráno dám pár lžic do kaše k snídani, trochu si dá ke svačině (já v té době snídám), větší půlku k odpolední svačině. K obědu dělám často okurkový salát s jogurtem. Málokdy nám jogurt zbyde do druhého dne 😉

guliii
7. zář 2022

Jestli z toho nemá žádné problémy tak bych ho nechala ať si dá kolik chce. Malý když si dal hodně jogurtu a ještě měl rád mléko tak měl občas průjem.