9měsíční dcera odmítá příkrmy, poradíte?

violagrunge
30. bře 2015

Mojí dceři bude už devět měsíců a pořád jí jen UM .Zkoušla jsem masozeleninové příkrmy jak domácí tak kupované,různé kaše jogurty atd.Už nevím jak jí na to naučit.Něco se mi podaří dát do její pusinky,ale to ihned končí vyplyvnutím 🙄 Zkoušela jsem jí to namíchat do UM-tu mi samozřejmě nejí ☹ Všichni říkají že to cche trpělivost,ale ta po čtyřech měsících dochází.
Máte nějaké rady jak to zvládnout?

pisisvori
30. bře 2015

@violagrunge starsi dcera chtela jen prso, jedine co jedla byl jogurt napul s lipankem a banan a obcas kupovany spenat hovezi a brambor, jinak porad prso a prso. Jist a pit zacala poradne az kdyz jsem ji ve 12m odstavila pres den a varilo normalne to co nam jen jsem mene korenila atd. Tskze ja bych i pres odpor co se rady spusti zkusila trochu ! osolit nebo jine koreni = kmin atd.
Zkouseli ste banan? Ten vetsinou deti miluji.

violagrunge
autor
30. bře 2015

@pisisvori Ano,ale banán jí taky moc nechutnal....

hollybelly
31. bře 2015

ahoj u nás to trvalo do 7.měsíce... taky jen UM, ze všeho jiného ji natahovalo... pak najednou ze dne na den změna a snědla mi celou přesnídávku... a asi tak týden 10 dnů trvalo ještě než dokázala spapat oběd...takže u nás to prostě muselo přijít samo.. zkoušela jsem všechny značky a druhy ovoce, obědy tak samo, nic nepomohlo, bojovaly jsme tak od 4.měsíce až to pak přišlo najednou samo v létě na chatě, kde s námi byl chlapeček o půl roku starší, tak možná "to odkoukala" děti se prý hodně opičí a od sebe naučí 🙂