Ahojte máme skoro 8. měsíčního chlapečka. Od narození jsme měli problémy s jídlem UM ale pije jen zeleninové příkrmy taky papá jen svačiny jako ovoce a přesnídávky nechce. Já ale nechci aby pil jen UM snažím se,ale plive to a nechce. Možná je to jen nějaké období. Měli jste to taky někdo takhle?
nerostou mu zoubky, to se dcerka vracela vždy na týden až 2 jen k mléku../i měsíc v kuse, když rostly špičáky/, pokud jí alespoň oběd - zeleninový, masový, tak mu ho dej klidně i k večeři a s ovocem/přesnídávkami počkej..
Ahojky, mám 7 měsíční cácorku...začaly jsme na konci 4. měsíce s příkrmy a chutnalo. A poslední 3 týdny taky válčíme, někdy pije celý den jen UM, jindy od každého něco sní, někdy nechce jen oběd, někdy zase jen oběd. Vzteká se jak kdyby ji šlo o život 🙂 Prostě ji to necpu. Jediné co spolehlivě pije je UM a čajík. Ze začátku jsem to hrozně hrotila, protože na poslední prohlídce mi dr. řekla, že by měla víc přibrat( holčička je drobnejší), ale akorát mě to nervovalo, tak jsem nad tím mávla rukou...Malá si řekne když má hlad a když nechce to, tak to druhé si dá. Nechávám to volnosti a ono se to zlepší. Však do 18 mít flašku s mlíkem nebude 😀
vůbec bych se tím netrápila, pokud prospívá, můj syn neměl do 11 měsíců v puse nic jinýho než mlíko, nic jinýho nechtěl,at jsme dělali co jsme dělali.......a že jsme se opravdu snažili, dcera před ním jedla příkrmy od 7.měsíce úplně s přehledem, tak jsme byli namlsaní, jak nám to půjde i s druhým 😉
@jajda2011 Naše malá začala jíst po ukončeném 4. měsící první příkrmy, jinak jsem kojila. Moc jí chutnalo, vypadalo to, že bude velký jedlík. Na konci 6. měsíce jedla 3 jídla denně, dopoledne ovocnou přesnídávku, na oběd masozeleninový příkrm a večer kaši. Někdy mezi sedmým a osmým měsícem začala jídlo odmítat, snědla lžičku dvě a byl konec. Nedostali jsme do ní někdy vůbec nic. Naštěstí jsem stále kojila, tak měla aspoň to. Toto nejezení trvalo dva měsíce a pak, po prořezání prvních dvou zubů, začala zase hezky papat. Takže radím: vdržet 😉