8m. odmítá příkrmy. Co dělat?

13. čer 2022

Maminky už šílím... Malý je čerstvě 8m a malá mi odmítá příkrmy jak domácí tak ze skleničky...Zuby necítím..Kousky taky odmítá.. Jen mlíčko...Před 3dny jsme byli v Německu nakoupila jsem do zásoby příkrmy mám cca 30skleniček a do toho uděláno pytlíky z domácí zeleninou ... 😞 Co mám dělat.. ? 😢

hellblau13
13. čer 2022

Nezkoušela jsi ty plněné kapsičky? Mně taky odmítala lžičku, nechtěla otevřít pusu, ale kapsičku vysaje celou. Malé už je 10 měsíců a už jsem se dopracovala k tomu, že dá alespoň 1/3 skleničky.

kakba
13. čer 2022

Nic. Zkouset aspon po lzicce a jinak mliko. Stejne s tim nic neudelas. Nekdo se poradne rozji az kolem roku a jinak je na mlice. Nedelala bych z toho zadnou vedu. U nas nejvic zabralo, ze jedla semnou z meho talire. Takze zadne pyre, ale rovnou kousicky. Tak zkus.

pipi_puncocha
13. čer 2022

Hlavně se zkusit uklidnit, vždyť se nic tak hrozného neděje. Mléko do roka miminku bohatě stačí, ono taky co jiného dělat, když nechce.... Skleničky ti vydrží určitě minimálně rok. Můj syn do roka nejedl nic, opravdu "ochutnal" tak jednu se lžičky a chtěl jen mléko. Využila bych teď toho, že je léto, a budou lokální potraviny, a zkusila nabízet i čerstvé studené, ať už zeleninu (třeba okurku) nebo ovoce nakrájené na kousky.

gbp
13. čer 2022

co zkusit blw? nam se osvedcil i krmici dudlik 👍

autor
13. čer 2022

Krmici dudlik máme..Vyhodí ho pryč jako když dám jidlo do ruky...

ivetkafek18
13. čer 2022

Mne taky odmitala. A ja se nevzdala a skousela sem az povolila ale nebylo to hned 🙂

herbinaaa
29. čer 2022

zkus to nahradit něčím jiným, Třeba nastrouhané ovoce, zelenina, smetanový krém,...