Tak jsem tu opět pro radu!! Můj 7 měsíční prďolka byl do 6 měsíců plně kojen a pak jsme začli s příkrmy....moc mu chutnají 🙂 Ale začal odmítat mlíčko a to tak, že si během dne prso prostě nevezme!!! Pouze 2x v noci....takže mlíčko už skoro nemám, zredukovalo se pouze na noční kojení. Zkoušela jsem mu během dne dát odstříkané líčko z lahvičky, hrnečku i lžičkou a nechce ho!!! Tak jsem zkusila různé druhy UM a to samé!!!! Vždy, když ochutná, začne se jakoby dávit a vypadá, že se pobinká!!!! Vydrží klidně 6 hodin hladový, ale mlíko si prostě nevezme!!! Takže mě nezbývá nic jiného, než dát jogurt, přesnídávku......atd. Radila jsem se s dktorkou a ta říkala, že mu ho nemám nutit a dávat jiné mléčné alternativy. Ještě před týdnem krásně hamal kašičky, ale už 4 dny neee 😢 Jsem nešťastná, protže absolutně nevím, čím mu nahradit večeři???!!! 😢 Zkoušeli jsme mléčnou, nemléčnou, rýžovou, obilnou, dělali jsme ji s vodou, MM i UM ale pokaždé, když ochutná, tak se mu zvedá kufr a podruhé už pusinku neotevře!!!! Jsem nešťastná, prosím poraďte!!!!!!!!!!
Taky máte stejný problém?? Potřebovala bych poradit, jak nahradit mléčné dávky, když odmítá i kašičky....
Holky, vydržte, může to být jen období, prostě mu to nabídněte, když nechce, tak dejte příkrm a je to, aspoň, že si dá v noci a přes den, když odmítá mlíčko bych dala bílý jogurt s banánem, ale jen kvaltiní jogurt např. Holandii. Halvně nenuťte, ale vím, těžko se to říká, já s tím nenucením mám opravdu velkýu problém, mně to prostě nedá, ale u nás už se jedná o normální jídlo ☹
Vážně mi nikdo neporadí???