Maminky,malá vždy snědla během 4h vždy 150ml noc mi spala od 21-6:30h a pak 7-9h..Ale o co mi jde začátky příkrmy byli ok..Ale teď dostává těch 60g příkrmů někdy sni i vice..Ale jde mi o to ,že vždy po jídle dáme mlíčko a sní sotva 90ml...příkrmy dostává ráno a na oběd...Ale pak už nic...I tak na noc sni 120ml a přes den jen 90ml..Vážíme 8500g..Myslíte že ji to opravdu stačí? Byla jsem zvyklá ,že pak můžeme jet do města na 4h a ani nepípne Ale teď se bojím 🤯 Jsme na UM od narození ☺
Kdyz to tak ctu tak si rikam ze mam doma si poradneho jedlika! Ma 5.5 mesice 68 cm a 8 kg
7 hod - 230UM
10 hod - 200 UM
13 hod masozelenina odhadem 120 g a ovoce par lzicek
16:30 - 200 UM
19 - 20 podle toho jak ma hlad - 200-230 UM od vcera zkousim kasi ta ji chutna tak asi brzo vecer jen davka kase
Pres noc se uz nebudi a spinka az do rana jako spalek.
Zatim vodu ani caj nechtela, ale s tou kasi uz bude potreba nejake tekutiny dodat….
Myslim ze detatko dobrovolne hlady nebude…zkousis davat ovoce po masozelenine? Staci par lzicek a k odpoledni svacince par lzicek ovoce a pak mlicko.
Myslim ze by si rekla kdyby opravdu mela hlad, tak je naprogramovana, kazdy z nas. Mozna ma obdobi, kdy ji to staci, az zase bude rustovy spurt tak uvidis kolik bude chtit navic.
@andreacantu Ráno dostává ovoce a pak po obědě.. Uvidíme..Všem děkuji
Jeste me napadlo nemuze byt moc unavena? Me dneska prcek usnul se lzickou v puse a nechtela jist. Tak si rikam ze o par minut driv jidlo a bylo by to ok….
Nejspíš jí to teď stačí..jsou děti,které jsou “dobrovolně” hlady,že se o jídlo nepřihlásí,ale většina podle mě hlady nebude..naše malá má teď 6,5 měsíce,na šestiměsíční kontrole měla 6730 a 67 cm (prakticky taky od narození na UM) a jí následovně:
3:00 cca dá 140-160ml UM,
7:00 tak 80ml UM
10:00 přesnídávka - cca 100-120ml + čaj
12:00 oběd masozel kolem 100g + čaj
15:00 jogurt nebo kaše kolem 90ml, když míň,tak si dá třeba 30-60 UM + čaj
17:30 cca 130Um
A na noc v 19:30 dá 200 UM..a je to hrozná žížala..pořád v pohybu 🤷🏻♀️ Semtam si dá ještě kousek kukuřičné křupky..
Dokud byla jen na UM,vždycky se pohybovala na dolní hranici vypitého mléka dle doporučení výrobce a stejně celkem optimálně prospívá..