Prosim vas uz sem zufala nevim co delat 6 leta holka vubec nekce jist aj kdys si neco vybere tak to nakonec nesni nemate nekdo nejake skusenosti?Dekuji za odpoved
no, pokud to dela az ted, mohl by v tom byt i nejaky zdravotni problém - boleni briska , třeba nejaka alergie na jidlo, boleni při polykani, boleni zoubku. asi bych se ji zkusila hodne vyptávat nebo i zasla k lekarce.
souhlasim s @marketa11112
ona to predtym nedelala ale az kdys se dozedela ze budeme mit miminko a na alergologiji sme byli tak nema zadnu alergiu.Tak nevim ci to moze suisit z mim tehotenstim ale zase na miminko se tesi
@suzana33 tak to by mozna moho byt i psychicke. tedy mozna hleda pozornost, nebo nechce ujidat miminu. muze to byt vic veci. ale asi bych s ni zkousela hodne mluvit, mazlit se, ujistovat ji laskou a mozna opravdu i lekare. je mi lito, ze si timto prochazite. urcite na to prijdete. 🙂)
No napadá mě od obyčejného bolení břicha po slepé střevo. Vaše těhotenství ji zřejmě taky mohlo rozhodit a nenastoupila náhodou teď do školy? Podle věku by to sedělo. Jinak nechutenství je u dětí vcelku běžný ukazatel, že se něco děje ...
Pokud by to přetrvávalo, nebo skutečně jedla málo šla bych k doktorovi.
Ještě mě napadá, je vaše dcerka citlivé dítě?
Dekuji za nazori asi pujdu z ni k doktorce a promluvim bo se mi zda ze je citlivejsi a do skoly este nejde tak snad se to nejak spravi.
Dělá to takhle pořád, že odmítá nebo je to novinka a zda ano jak dlouho to trvá? Takovéhle věci můžou mít sto důvodů a taky žádný..... něco snad jíst musí, pokud si vymýšlí nechala bych vyhladovět... Dobrovolně o hladu dny nebude vedle talíře s jídlem byť takovým, který jí nechutná.