Dobrý den..Co dávat malý k večeři? Ráno máme ovoce k obědu máme zeleninu,maso,kuskus nebo vejce...Můžu dát k večeři opět ovoce ? A střídat s polívku nebo zeleninou ? 🤔 Kase dáváme ale nechci ji to cpát pořád...
Nedávala bych na večeři ovoce. Spíš nějakou kasicku. Nemlecnou, mléčnou..
Já jsem dávala polivky, co zbylo od oběda, jogurt, pečivo
@novamamina
kase se na veceri davat nemaji,jsou moc tezke
@jjasmina pečivo ještě nemáme zavedené.. Jak píši 6m miminko
Já dávám občas kaši, někdy nějaký příkrm zeleninový, polévku co zbyde z oběda, a zatím vše v pohodě teď má 9.5m
@zelenaesmolda já jsem dávala kolem šesté většinou nemlecnou kaši (není tak těžká) a pak kolem 8 když šla spát mléko. Ne že by dostala krupicovou s kakaem a šla hned do postele 😁
Jj naše malá to měla zavedeno s lepkem, proto píšu 🙂
Pokud ještě nemá zavedeny lepek, tak bych davala různé zel polevky nebo kaši. 🙂 Ale jinak já osobně večeři zaváděla až poslední a déle: dlouho byli večer jen o mliku. 🙂
Večeři jsem zaváděla mnohem déle a dávala jen mlíko, nikam jsem s tím nespěchala
Môj mal od 6m do 13m len kaše keď som mu dala niečo iné tak v noci sa budil od hladu alebo to nechcel vôbec... Teraz má už klasické suché večere ale myslím, že na kašiach nie je nič zlé (pokiaľ nemáš tie instantné práškové). A pri náhrade kaší treba dat pozor aby druhe jedlo bolo rovnako sýte čo asi ovocie nebude tak keď už by som to striedala skôr s polievkou.