Zdravim 🙂 vcera jsme byli se synem na prohlidce a mudr mi rekla,ze ma pit litr spise pres litr mleka denne, ale mne se to zna hrozně moc..pry ma vypit sestinu sve hmotnosti, ma 7200g a 67 cm a je mu 5 mesicu...syn tolik nevypije ikdyz ho nutim, proste mi vic jak 950 nevypije a ted,kdyz jsme zacali s prikrmy na obed, tak da tech 800ml/den a to mu davam mleko 6x denne ..tak ja nevim co delam spatne prece kazde dite neni tabulkove a kdyz pribyva na vaze tak to snad staci ne?co si o tom myslite
Spíš si myslím že mluvili o příjmu tekutin v tomto veku pres leto. Měl by vypít asi 1 litr a do toho se to mléko počítá
nemyslím si že děláš něco špatně, určitě to dělej tak jak to vyovuje Tobě a Tvému dítěti 🙂 at se vám daří
Náš má 8 měsíců, už asi třetí týden nekojím a UM nechce vůbec!!!!! Už plně jí, v noci jen čajík, to vypije tak 100ml, přes den taky 100ml, plus přes den se mu snažím dávat i polévky (tzn.řidší jídla) aby tu tekutinu do sebe dostal. Dávám mu pít každou chvíli ale nechce. UM mu míchám do každého jídla (pokud nejíme venku). Takže asi víc nepotřebuje 😒 tak buď v klidu, to vy vypijete ještě dost......
@simina9111992 spýtaj sa mudry, či si aj ona preratáva jedlo na svoju hmotnosť.... On vie, koľko potrebuje, a ako píšeš, pokiaľ priberá, nie je treba zbytočne stresovať.... Doktori majú občas zvláštne hlášky.
Z pár ml bych si hlavu nedělala. Stejně brzo nahradí mléko příkrmy. Vem si,že maminky kojených dětí vůbec neví kolik děti vypijí.