Malej je od konce šestinedělí na Sunaru complex. Doteď žádný problém, sice jedl vždycky menší dávku, než byla na obale, ale doktorka říkala, že pokud přibírá, tak to nevadí. Ale například dneska jedl ráno ve 4hod, vypil 120ml a pak se vzbudil v 8:30hod., ale jíst nechtěl....a najedl se až v 11hod, potom až v 16 hod. a pak ve 20hod před spaním. A pokaždé vypil 120ml, ale v jeho věku by měl vypít 180ml. A při každém krmení se bránil a jíst prostě nechtěl. Doufám, že je to srozumitelné :D.
@myskaol děkuji za reakci 🙂. Je pravda, že včera nekadil a kadil až dneska kolem 17.hod....ale že večer taky nechtěl jíst?...i když je pravda, že už byl celkem unavený a chtěl spinkat....no uvidíme jak na tom budeme zítra 🙂
mám 2,5 měsíční dcerku a posledních 14 dní nám to s jídlem taky moc nejde, ale předtím baštila krásně, musím přikrmovat je to tak 1/2 na 1/2 tak doufám, že se to už taky zlepší, a bude zase baštit dobře 🙂
@cajovna No malému budou za týden 4 měsíce a pořád je to jako na horské dráze. Někdy papá krásně a někdy to do něj nemohu dostat, ani kdybych se stavěla na hlavu :D...asi už by chtěl papat něco jiného než jen mlíčko :D...ale přibírá dost, tak asi mu stačí málo 🙂. Zítra jdeme znovu na vážení, tak jsem zvědavá kolik kg bude mít 🙂. Tak třeba tvoje holčička taky bude menší jedlík 🙂. Uvidíš, myslím že je důležité, aby prcek dobře přibíral 🙂.
Ahoj,
kolem 3. měsíce jsme taky měli takový období, trvalo to třeba 3 dny a pak zas dobrý... Já bych se neorientovala podle podávání na krabici, nestresuj. Ono to miminko blbé není, hlady ani žízní neumře... ono "vyhladový" a bude OK 🙂 mimochodem...kaká dobře? Nemá zácpu? Mě se stává, že když Domiš třeba den nekaká, nemá pak moc chuť k jídlu...