Stalo se Vám, že mimčo najednou přestalo chtít jíst, když předtím normálně papalo? Dcerka (skoro 11M) po prvotních bojích hezky jedla, vychytali jsme, co jí chutná a vše bylo ok. Ale najednou dva týdny zpátky všechno odmítá, nebo toho sní strašně málo, třeba o půlku méně než předtím. Děláme před ní všechny možný opičky, pouštím jí televizi, počítač, na chvilku to zabere a polyká, ale jak jí dojde, že je krmená, už zase šermuje rukama 🙂 Nevím jestli to může být jen nějaké období, ale jsem z toho celkem v nervu, protože bojujeme s váhou už od 6. měsíce a hrozili nám nemocnicí, takže každé jídlo, které odbyde je na ní okamžitě znát.
Můžou jí růst zoubky? Žádný ještě nemá a ani nepozoruju, že by se něco dělo - kromě toho, že všechno strká do pusy, ale to dělá od doby, co zjistila, že má ruce 🙂
@lrg mě to dělá posledních pár dnů taky. V jednu chvíli mi přišlo, že nechce být krmená, ale chce se krmit sama, ale nedala bych za to ruku do ohně. Tenhle týden je zase nemocná - trochu kašle a navíc jsme začaly dávat kravské mléko na pití (plnotučné je dost syté) a dneska taky měla jablečný mošt a moc jí chutnal, takže ho vypila hodně, tak to možná všechno souvisí s tím. Ale u vás to ty zoubky můžou být, jestli jim kousání nebo různé teploty jídla způsobují bolest...
Ale držím palce, ať se brzy zase rozjí normálně!
u nás za nejezení můžou vždy zuby, vždy tak týden, 10 dní...a když jich lezlo víc po řadě, klidně se vrátila k mlíku a nepozřela téměř nic.
můžou to být klidně zoubky, mladší syn nyni 14 měsicu, taky jedlík, občas stavkuje, ale po par dnech se zase rozjí, myslím, že ty zoubky je trápíprůběžně