Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo podobný problém, mám desetiměsíční holčičku a skoro vůbec nejí, je pravda, že vypije asi 400 ml Nutrilonu ale to je tak skoro všechno, obědy které uvařím doma sní tak tři lžičky a kupovaného o něco víc, jinak když jí dám jogurt tak si trošku zobne, přesnídávky nejí vůbec a jedíné co sní kromě mlíka je večer kaše.
No já taky doufám, je rto šílený, vždycky něco uvařím a pak to celý vyhodím a o to nejde, ale mám strach, váží docela málo, budu asi muset zavolat doktorovi i když nevím co mi na tohle může poradit ☹
maddla koukám, že jsi z JH. Bydlíš přímo nebo v okolí. Já jsem z NB. Kolik je málo. My máme v 7 a půl měs. kolem 8 kg. S doktorem bych o tom určitě promluvila. Nic s tim nezkazíš a on ti poradí. 😵
Ahojky!Nam bude za 14 dni rok a take nejime ☹ Sni tak pulku rohliku a to jen vnitrek.Polevku 4-5 lzicek,vic do nej nedostanu ☹ Jablicko me ochutnava to same banan,presnidavka 😖 Lak.sestra mi radi at vydrzim,ze kazde detatko si rekne samo 🙂 Tak kojim,kojim a kojim 😝
U nás se taky nějak extra nejí, sní max půlku skleničky zeleniny, přesnídávky nebo jogurtu, večeři odmítá úplně. Zrovna v pátek mi doktorka říkala, že dokud kojím, tak ji nemám nutit, že pokud přibírá, je to ok 😵
My uz moc nepribirame,uz by mel zacit jist 😲 Mame 10kg to je pry celkem v poho.Mame brat v uvahu ze je predcasne narozeny 😉 a nespechat na nej
holky moje natálka v6,5mesíci váži 5,5kg je to drobek, jí málo už asi od dvou měs vypije max 80ml a to někdy během dne jen dvakrát, z píkrmů sní jen maso s mrkví ze skleničky (začala jsem vařit ale to nechtěla tak sem zkusila skleničky) nechce žádný ovoce, nechce pít nic jinýho než sunar(od 3měs je na um protože moje mlíko nechtěla a to sem ho měla požehnaně na každé krmení 200ml v každym prsu(od 2měs sem odstříkávala nechtěla prso)a večer občas vypije trochu kaše můžu říct že sem někdy zralá na bohnice 😖
a ve třech měsících sme leželi týden v nemocnici na vyšetřeních jestli jí něco neni nic jí nebylo teď se jede druhý kolo jestli neni nějaká změna plus dovyšetření jiných věcí.
my jsme byli na 7 mesicich hosp. v nemocnici pro nedostatek zeleza v krvi.Dostal transfuzi krve a ted ho stale sleduji 😲 Jidlo nechce tak jeste,ze bereme Maltofer 🙂
Ahoj Bublina7, tak to jsme sousedky🙂 Malé je 10 měsíců a má 7,5 kg, ale není vyhublá je akorát a je k tomu docela vysoká, ale bojím se aby nezhubla nějak moc, zrovna dneska docela jí tak se to třeba prolomí🙂
naše malá má někdy období, že ,,sežere,,2 jogurty naposezení,ale spíš nechce jíst, v noci vypije mlíko, to by se vzbudila co 2 hodiny,ale to už rušíme, pač se už chcem vyspat a samo malá se taky víc vyspí, když si osvojí nejezení v noci 😀
jinak třeba sní za den jeden jogurt 125ml,200ml mlíka, čtvrt banánu,nějakou křupku, zeleninu vůbec,ovoce jídávala, teď nechce,nějakou vodu a to je vše, na 11m dost málo,ale roste normálně, tak to dr neřeší
Sylvar tak to jsme na tom skoro stejně, jak jí budeš odnaučovat na mlíčko v noci, když se vzbudí a má hlad, budeš jí dávat místo toho napít vody, myslíš že usne?
Maddla, my máme podobný problém. Malej je stále kojenej, ale kromě kojení zbaští taky maximálně kaši večer a jinej příkrm odmítá. Na lžičku mu nedávám, protože hned jakvidí lžičku začne prskat a je po jídle. 😝 Doufám, že se to časem spraví.