Ahoj maminky, ráda bych znala Váš názor....malá má 7M (od 6M nekojím) a vypadá to, že bych mohla dostat po necelém roce a půl oficiální vycházku😀. Je to asi normální, ale přesto, že se na to těším jako malá holka, přepadají mě výčitky přenechat malou na hlídání u mých rodičů. Jezdíme tam celkem pravidelně a když jsem si potřebovala přes den něco zařídit třeba ve městě, tak malá s babi úplně v pohodě, ale na noc jsem tam byla vždy s ní. Vidím to tak, že večerní rituál s ní projdu a i uspání bych zajistila a pak vyrazila🙂 a po večírku zase dorazila. Jen ještě upozorním, že taťka hlídat nemůže, je pracovně mimo. Co myslíte není to brzy?? Děkuji za vaše názory.
Neboj, my dali naši malouv 6ti měsících na 10 dní babičce a byli jsme v Pekingu na pracovní konferenci oba 🙂 Babička to bez problémů zvládlá a malé nic nescházelo. Navíc, je dobře občas dítě nechat u jiných lidí (myslím babičky), ať není na Tebe úplně závislé.
@luckattt Ahoj,výčitky mít vůbec nemusíš.Já mám 5m syna,ten byl několikrát hlídán taky na noc,už od 4m,i když částečně kojím 😉
Já jsem kojila do 9.měsíce a když bylo synovi 10. měsíců tak spal poprvé úplně sám u babičky. Vyzvedla jsem si ho až další den. Zvládl to bez problémů, protože byl na spaní u babičky zvyklý.
@luckattt Na vyrazit si někam večer a odpočinout si od dítěte brzo není nikdy🙂 Známá dávala stejně staré dítě jako vaše měsíc babičce na chalupu. Třeba na mě by to bylo brzy, ale u ní to byla otázka zachovani duševního zdraví. Péči o dítě (měla ještě jedno o dva roky starší) nedávala a rodiče na to nemohli dále koukat.. Ale vyrazit vecer po uspání dítěte mi přijde normální a nutné🙂 Sama jsem byla na firemním večírku asi ve třech měsících dítka. Hlídal tatínek, ale babička by taky zvládla🙂