Zimní overal. Softshell nebo vatovaný ?

janaax
9. lis 2021

Zdravím, z jakého materiálu je nejlepší zimní overal pro ročního prcka - spíše lezoucího, když chodícího, tak hodně padacího 😀 Bude jezdit v kočárku, fusak máme, ale chtěla bych ho nechat lozit po hřišti. Jsme z města, takže bude spíš mokro než závěje sněhu. V obchodě mi moc chválili softschell se zateplením. Nebude to málo, když je malý pořád dost u země ?

dagmaris
9. lis 2021

@janaax také Vás zdravím. Za mě teda lepší pořádný softshell a navrstvit pod to merino. Bude se mu lépe pohybovat než v nějaké naducané vatové trendy kouli 🙂 víte jak to myslím 😀 a hlavně mu ve vlně bude teplíčko. Dá se ušít i softshellová kombinéza s vlněnou vnitřní stranou.
Ale každá máme jiné zkušenosti. Za mě takto 🙂

felixfelicis
9. lis 2021

Za mě je softshell s fleecem do velké zimy málo, koupila bych klasickou zimni kombinézu (Tchibo, Lindex nebo pak Reima atd., jestli ji uzijete).

michaela666
9. lis 2021

Řešila jsem stejný problém a nakonec do kočárku softshellové kalhoty a zimní bunda. Když půjdeme ven a budu vědět, že bude někde lézt mám klasickou zimní kombinézu. Když se teď vypravujeme ven a má zimní bundu, v lezení jí nepřekáží. Takže tu chvíli ve sněhu zvládne taky.

aspie83
9. lis 2021

@janaax mame softshel kombinézu, ale ta je spíš na podzim/jaro.. jsme hodně venku - les, hřiště, město, takže i teď už kolikrát dávám čerstvě ročnímu spíš zimní kombinézu... Nebo je fajn zimní bunda a softshellové kalhoty nebo pogumované se zateplením (ty jsou super, pokud je fakt mokro).