Ahoj prosim doporucte kombinezu co fakt neco vydrzi ve snehu nebo s jakou jste spokojene?
Syn chodi do lesni skolky a ja se v tom vubec neorientuju...tak do 1000-1300kc
@hanka_12345 My máme už několik let tyhle a jsou super. https://www.sportisimo.cz/pidilidi/overal/27378...
My měli vloni z decathlonu a paráda... Myslím že stala kolem 800
Vřele můžu doporučit z decatlohu za nás tedy Top
@jaja01k ahoj, prosím tě, velikosti sedí? nebo raději větší...? doteď jsme měli ty z Lídlu a pak dražší, ale u těch to bylo na vyzkoušení, právě krz tu velikost (Columbia).
pro autorku,
my jsme dosud měli overal levnější z Lídlu, cena kolem 600,- a super, takže jsem koupila dva, kdyby náhodou jeden neuschl, a pak měl ještě dražší, od babičky, Columbia, tam cenově 1500,- ale na lítačku míval ty z Lídlu, přece jen... 🙂
Doporucuju z Tchibo
Tak koukam na decathlon, pisou "zátěr 5000 mm" je to dobre? Moc tomu nerozumim
V Lidlu maji super softshelove za 350,snesou hodne.
Reima do lesní školky super, klidně bych mrkla na bazar. vydrží hodně.
@hojda
koukala sem na vintedu a ta reima byla snad za 2 litry
@hanka_12345 Nejlíp právě kupovat ve výprodeji na jaře, to jsou super ceny.
Za nás taky Reima, ale tam se do 1000 nevejdeš
@hojda jo ale.to ja neodhadnu
@hanka_12345 co neodhadnes? Velikost? Tak popros o premeteni.
Kdyby mi dítě chodilo do lesní školky, vezmu dvě tři libovolné kombinézy z bazaru, klidně Lidl, pod to kvalitní termoprádlo a točím je dokola.
Změř si, kolik cm potřebuješ od ramene po konec nohavice a pros o rozměry.
Ale jestli koupíš Tchibo, Tesco, Lidl, HM...to je jedno, všechny jsou fajn, ale všechny se můžou v lese ušpinit, roztrhat.
Reima je koncipovaná na Finsko, tedy dva metry sněhu a mínus dvacet. Přijde mi to škoda do českých poměrů za tu cenu, když hrozí zničení.
Reima nebo Lindex FIX,obojí s membránou,ne se zátěrem,vodní sloupec 10000.Se zátěrem,3000-5000 vod.sl. kupovat jen nové,zátěr se praním sepere.
@hojda ze neodhadnu v breznu jakou bude mit v prosinci vel 🙂
@hojda tomu věřím, je to extra kvalita. Mně by to asi bylo líto, děcka se mi válí třeba celé odpoledne v brečče, zadky od hlíny, jak se klouzají po mezi nebo se někde napíchli na větev a mě by omejvali ničit takto kombinézu Reima. Ale když někdo bydlí v Krkonoších, dává mi to smysl.
@hanka_12345 V březnu? Já tomu asi nerozumím, Kdy jí chceš kupovat na na kdy? Myslela jsem teď na zimu, ne?
@hojda chapes to soravne,na ted 😀 ale psala jsi ze je nejlip to lupovat na jare ze sou nej ceny tak rikam ze v breznu bohuzel neodhadnu velikost na nasledujici zimu 😉
Dekuju vsem,uz jsem koupila z.Decathlonu 🙂
@hanka_12345 Aha, já myslela, že je to reakce na ten MMB. To odhadneš, koupíš o číslo větší, než bude mít v tom březnu, velikosti pak rostou cca po roce.
@hanka_12345 Nemame tedy kombinezu, ale pro deti mam oteplovaky a bundy od Coccodrillo. Byly v nich ma sankovacce na horach a uplne v pohode. Maji casto slevy, kde se daji sehnat kolem 1000 Kc