Ahoj využily jste na zimu? Nebo už nekupovat?
Postupně už koukam na podzim/zimu tak koukám i na fusaky.
Malá normálně chodí, v kočárku někdy chce byt někdy ne..
📌 Přemýšlím jestli to nevyřešit jen podzimním fusakem nebo teplejší nepadací dekou. Oblečená bude určitě teple, protože bude chodit po svých, ale něco na zahřátí v kočáru se hodí vždycky.
Vubec nemel, byl v kombineze.
Fusak jsme sotva využili u ročního, natož u dvouletého. To bych to dítě v něm musela snad přivázat 😀
Myslím, že pro tak velké dítko už je to zbytečná investice, měli jsme rostoucí fusak a ve dvou letech už jsme jej nepoužívali, jen teplou deku. Syn chtěl hodně chodit sám, tak jsme postupně kočár odbourali.
My jsme jednoznačně využili, syn měl 2 roky v listopadu a jezdil v zimním fusaku v Thule kočárku určitě do března - ale on každý den spal po obědě v kočárku venku, no... Záleží na dítěti, jestli se ještě vozí rádo, což se může změnit kdykoliv, tak bych úplně tak moc dopředu nekupovala a počkala, jak to bude vypadat třeba v říjnu.
ja sem mela radost, kdyz jsem na prvni zimu sehnala vetsi, protoze dcera mela 2 ted na zacatku kvetna, tak jsem si myslela, ze ho uzije i na druhou zimu, ale vubec sem ho nevytahla. vozila se dost, ale vzdycky mela oteplovaky nebo kombinezu, aby mohla kdykoli ven 🤷🏼♀️ takze ted bych to vubec neresila, uvidis co bude, zima daleko. a asi jen na spani nebo pokud vis, ze nebude chtit i chodit. protoze pochybuju, ze bude tak kruta zima, aby to bylo na oteplovaky+fusak.
Pokud v kočárku spí tak jo. Jinak podle mě úplně zbytečný. Nebo v případě, že fakt bydlíte někde na horách, kde je větší zima.
Synovi je 3,5 a používali jsme každou zimu, předpokládám že i tu další se bude hodit. Ještě vloni na uspání po obědě a hlavně na lyže nebo výlety do vozíku. Když mu letos bude už malý, dostane navíc deku na zabalení, ale aspoň na půl těla bude dobrej.
Nevyužili vůbec
Pouzivala jsem podzimni, byl v nem v kombineze a pravidelne odbihal pryc… ale kdyz ja v zime sedim, tak je mi taky zima, tak aby nenastydl pri delsich prejezdech
Já bych asi nekupovala. Aspoň podle malého, ten už ve 2 letech nechtěl kočár ani vidět. 😀😁 popř bych řešila nanoznikem a dekou. 🤷🏻♀️ Hlavně do zimy daleko, koupíte fusak a mezitím si to ditko rozmyslí a do kočáru vám už v zimě nevleze. 😊
podle me nesmysl, dite chodi tak ma kombinezu... v kocaru max prikryt dekou... usetrene prachy clovek muze lepe utratit😀
My nevyužili už u ročního 😉 jelikož chtěl chodit, byl prostě oblečený podle počasí a když déle seděl nebo usnul v kočárku, tak jsem ho přikryla dekou 😉
Koupit na bazaru ten zvětšovací s Outlastem od Little angel, dvouleťák se tam vejde.
Já ho teda využila dost, protože dcera v kočáru spí.
Dva mu byly až v dubnu a stejně jsme fusak v zimě nevyužili
A to jsem ještě dokupovala Emitex, ať můžu sundat spodek a posadím ho i s botama, první jsme totiž měli Elodie, no zbytečně
Ja jsem vyuzila. Syn je na konci srpna, takze v zime mel rok a pul a pak 2 a pul. Kolikrat jsem ven jela tak, aby usnul. Ale fusak jsem koupila z druhe ruky, za 200,-; takze ikdyz bych ho nepouzila, tak by me to netrapilo. Navic jsem poridila i nepadaci deku a podle teploty stridala. Nekdy staci chvile a a ikdyz jsme vsichni teple obleceni, prochladnes. Vlastni zkusenost z hor🙂
my jo takovy ten prodluzovaci.. i kdyz chodi, ale i jeste letos, kdyz jdeme treba do zoo a kocar beru sebou, to uz je tedy jedine misto kam jdu s kocarem a vetsinou se strida i kluk, je mu 5. holce 4. Prazska Zoo je fakt obrovska a my tam chodime casto. Moje deti se hrozne radi vozi, ale bezne chodime uz vsude bez nej. Dvouletymu diteti bych ho jeste poridila, klidne z bazaru, netreba do nej investovat tisice